Lista produselor marca Jutavit

 • Capsule De Usturoi 420mg

  18,30 lei

  Capsule de usturoi 420 mg

  Pentru protejarea organismului şi a vaselor de sânge. Usturoiul poate contribuie la menţinerea echilibrului microbiologic al canalului intestinal, precum la rezistenţa faţa de microorganisme nocive (ciuperci, bacterii).

 • Complex 9 Cartilaj-Os & Muşchi

  53,40 lei

  Supliment alimentar cu sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, vitamina C, D3, calciu, zinc , mangan, cupru. Supliment alimentar recomandat afecţiuni articulare.

 • Diosmin+ Hesperidina 500 mg

  35,90 lei

  Diosmin+Hesperidina 500mg    

  Conţinând diozmin, hesperidin, extras de frunză de urzică şi extras de afine negre.Compuşii produsului ajută la intreţinerea şi menţinerea bunei circulaţii a picioarelor. 

 • Glucozamin-sulfat Condrotin-sulfat MSM

  47,80 lei

  Substanţele glucozamin-sulfat şi condrotin-sulfat sunt substanţe ce participă la formarea şi menţinerea matricei cartilagioase. MSM este o combinaţie care conţine sulf organic şi care ajutăla păstrarea calităţii cartilajului.

 • Probium 7 + Inulin, Jutavit

  14,90 lei

  Probium 7, Jutavit  Probiotice+Prebiotice 15 capsule

  Adaptate unor necesităţi nutriţionale specifice capsulele conţin tulpini de bacterii probiotice şi prebiotice- pentru uz medical.

 • Tablete cu crom organic

  30,50 lei

  Cromul obţinut din cromul picolinat este mai bine absorbit decât compuşii de crom anorganici. Cromul joacă un rol important in metabolismul glucidelor şi contribuiela metabolismul normal al macronutrienţilor.

 • Vitamina C 1000 mg comprimate efervescente, Jutavit

  10,90 lei

  Vitamina C 1000 mg comprimate efervescente

  20 comprimate efervescente cu gust de lămâie

  Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, cu efect antioxidant eficient. Joacă un rol important în funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar al organismului, ajută absorbţia fierului.

 • Vitamina C 1500 mg, Jutavit

  34,90 lei

  Jutavit Vitamina C+Măceşe+Extract de acerolă+D3 1500 mg, 100 tablete filmate retard

  Supliment alimentar cu vitamina C, măceşe, extract de măceşe şi acerolă. Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, cu efect antioxidant eficient. Joacă un rol important în funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar al organismului, ajută absorbţia fierului.

 • Vitamina C cu extras de măceşe 1000mg , Jutavit

  16,90 lei

  Vitamina C 1000 mg retard cu extras de măceşe + D3

  Este cunoscut de multă vreme în medicina populară că fructele de măceş au un conţinut mare de vitamina C. Vitamina C 1000 mg de la Jutavit este un extras din fructe de măceş, un preparat retard care administrează gradual organismului vitamina C.

 • Vitamina C picături, Jutavit

  11,90 lei

  Vitamina C picături, Jutavit

  30ml, 100 mg/ml

  Vitamina C este hidrosolubilă cu efect antioxidant. Joacă un rol importantă în funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar al organismului. Ajută la absorbţia fierului.

 • Vitamina E 400

  32,00 lei

   Vitamina E 400

  Supliment alimentar ce conţine vitamina E. Vitamina E este solubil în lipide. Drept sursă servesc uleiurile vegetale, adică uleiul de floarea soarelui, germeni de grâu, măsline, seminţe de dovleac, şofrânel, porumb, diferiti germeni de cereale, migdale. Are efect antioxidant.