Antivirale și antiinflamatoare naturale

Filtre active

 • Biomicin Forte capsule moi, Fares

  22,50 lei

  Biomicin Forte este un antibiotic natural recomandat în infecții respiratorii (răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronșită), infecții digestive (enterite, enterocolite), parazitoze intestinale sau infecții urinare (antibiotic natural). Biomicin Forțe capsule conține: ulei esențial de cimbru 80 mg, ulei esențial de cuișoare 20 mg, ulei de floarea soarelui. Produsul este 100% natural, fără adaos de arome, coloranți sau alți aditivi.

 • Biomicin Urinar, A20, 15 capsule moi, Fares

  22,90 lei

  Biomicin Urinar A20 capsule contribuie la apărarea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atât feminin cât și masculin), având un spectru larg de acțiune, ajută la calmarea iritațiilor la nivelul tractului urinar, ajută și la calmarea senzațiilor neplăcute apărute la urinare.

 • Biosept Forte A22, 20 capsule moi, Fares

  30,90 lei

  Biosept Forte este un supliment alimentar cu o formula originală și complexă. Conține 8 uleiuri esențiale și 1 extract uleios concentrat care contribuie la obținerea confortului respirator în cazul afecțiunilor respiratorii virale.

 • Biosept, A5, 30 capsule, Fares

  27,90 lei

  Biosept capsule este un antiviral și antiinflamator natural, cu eficiență dovedită clinic. Este recomandat în infecții și inflamații respiratorii de natură virală cu eficiență confirmată clinic în 92% cazuri. Acționează de la primele semne de viroză și reduce intensitatea simptomelor Poate fi administrat întregii familii, inclusiv copiilor începând cu vârsta de 6 ani. Arii de acțiune: antiviral, gât iritat, respirator.

 • Fitodolor Acut L97, 20 capsule moi, Fares

  43,50 lei

  Capsulele Fitodolor Acut are efect antialgic, antiinflamator, miorelaxant, reduce durerile inflamatorii rapid și eficient. Nu produce retenție hidrosalina (edeme), și nu generează hepato-toxicitate, dependență și rezistență la administrare repetată.