Mama și copilul

Filtre active

 • Ceai Babycalm 20 plicuri, Fares

  7,50 lei

  Ceai pentru eliminarea disconfortului abdominal al bebelușilor.  Recomandat în: colici, balonare, aerofagie (înghițire de aer în timpul mesei), vărsături, la sugari și copii mici; antispastic, carminativ, antiemetic; gust bun, natural, bine tolerat de cei mici.

 • Doppelherz Minerale pentru femei + Colagen

  25,90 lei

  Combinaţie specială de substanţe nutritive pentru nevoile nutriţionale ale femeilor. Cu Calciu, Vitamina C, Vitamina D, Magneziu, Zinc, Fier, Acid Folic. Formulă îmbunătățită cu colagen.Sistemul de acțiune în două faze asigură eliberarea treptată a substanţelor conţinute, în două etape separate.Complexul de vitamine şi minerale dedicat femeilor se recomandă în orice moment, din copilărie și până la vârsta reproductivă, înainte şi după sarcină, chiar şi în timpul alăptării, dar şi la vârstă înaintată (menopauză).

 • Femibion 2 Sarcină și Alăptare

  84,60 lei

  28 comprimate + 28 capsule, Dr. Reddys

  Femibion® este întotdeauna alături de tine. Până în a 13-a săptămâna de sarcina, corpul bebelușului dvs. este complet format și începe faza intensivă de creștere. De aceea, vă recomandăm să începeți să utilizați Femibion® 2. Femibion® 2 furnizează substanțe nutritive atent selecționate, cum ar fi folatii (Metafolin® și acid folic) și acid gras omega-3 DHA din a 13-a săptămâna de sarcina până la naștere.

 • Vitalact lapte praf BASIC (0-12 luni) - 400 gr

  29,99 lei

  Vitalact Basic - Lapte Praf Cu Lactoferină 0-12 Luni 400g – modelul laptelui matern, formule conforme tuturor standardelor și reglementărilor europene.