Siropuri pentru Răceală și Gripă

Filtre active

 • Propotuss Sirop cu Cimbru de Câmp și Propolis, Dietmed

  47,90 lei

  Formula complexă cu conținut ridicat de principii active de origine vegetală și apicolă cu rol antiinflamator, antiinfecțios și antispastic.

 • Propotuss Sirop cu Eucalipt și Propolis, Dietmed

  47,90 lei

  Siropul Propotuss cu Eucalipt și Propolis are o formulă complexă cu rol în calmarea tusei productive și decongestionarea căilor respiratorii superioare. Contribuie la: ameliorarea tusei productive, calmarea mucoaselor iritate de la nivelul gurii și gâtului, protejarea căilor respiratorii superioare, decongestionarea căilor nazale, calmarea ititațiilor de la nivelul amigdalelor, hidratrarea țesutușui și refacerea mucoaselor sistemului respirator, amelioarea erupțiilor herpetice de la nivelul cavității bucale, prevenția infecțiilor cu coronavirusuri, funcționarea normală a sistemului imunitari.

 • Propotuss Sirop cu Nalbă Mare și Propolis, Dietmed

  49,90 lei

  Siropul Propotuss cu Nalba Mare și Propolis este un supliment alimentar alcătuit din extracte naturale care asigură o acțiune decongestionanta asupra căilor respiratorii ale celor mai mici și oferă și suport în reducerea tusei.

 • Plantusin Forte Sirop 250 ml, Fares

  28,50 lei

  Siropul Plantusin Forte ajută la eliminarea disconfortului de la nivelul căilor respiratorii superioare. Ajută la fluidizarea și eliminarea secrețiilor mucoaselor tractului respirator. Protejează aparatul respirator de acțiunea microorganismelor potențial patogene. Siropul contribuie la calmarea iritațiilor gâtului și a căilor respiratorii. Relaxează musculatura netedă la nivelul bronhiilor, elimină disconfortul de la nivelul căilor respiratorii și ușurează respirația. Siropul Plantusin este recomandat în:

 • Plantusin Sirop 250 ml, Fares

  22,50 lei

  Plantusinul este un sirop de tuse natural din plante medicinale cu acțiune atât în tusea seacă prin efect de calmare, cât și în tusea productivă prin efect expectorant. Siropul Plantusin Fares protejează mucoasa traheobronșică și susține bună funcționare a aparatului respirator.