Ficat și Detoxifiere

Filtre active

 • Bil-Anghinare, 30 comprimate, Roserv

  15,90 lei

  Bil-Anghinare susține sănătatea bilei și a ficatului. Ajută la funcționarea normală a tractului intestinal. Menține o valoare constantă a colesterolului.

 • Hepatofit Forte, D79, 63 capsule, Fares

  45,90 lei

  Casulele Hepatofit Forte scade transaminazele natural, cu bună știință, are efect puternic hepatoprotector și hepatoregenerator; asigură doza optimă zilnică de silimarină și fosfolipide naturale; stimulează metabolismul grăsimilor; favorizează scăderea valorilor colesterolului; Este recomandat în steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologii, consum cronic de alcool, consum cronic de medicamente, expunerea la compuși toxici. Hepatofit Forte are eficiență confirmată clinic și paraclinic în peste 85% cazuri de steatoză hepatică prin scăderea transaminazelor și regresia imagistică a steatozei constatată prin testarea cu FibroScan.

 • JutaVit Sănătatea ficatului, 60 capsule

  31,90 lei

  Ciulinul Laptelui (Silybum marianum), ciulinul Mariei sau armurariu contribuie la menținerea sănătății ficatului și funcțiilor ficatului ajutând astfel organismul în eliminarea substantelor toxice. Ajută la funcționarea normală a ficatului, la regenerarea normală a țesutului hepatic și celulelor hepatice și la funcționarea normală, sănătoasă a sistemului digestiv. Face parte din gama de produse naturiste pentru ficat.

 • Liv 52, 100 tablete, Himalaya

  49,90 lei

  Liv 52 tablete are efect favorabil asupra stării de sănătate a organismului prin susținerea funcțiilor hepato-biliare. Protejează ficatul de acțiunea nocivă a alcoolului, medicamentelor și a diverselor toxine și ajută procesul de regenerare hepatică. Împiedică încărcarea cu grăsimi a ficatului; coleretic și colagog, stimulând contracția colecistului și determinând eliminarea secrețiilor din vezica biliară; îmbunătățește apetitul și digestia alimentelor; adjuvant în tulburările de funcționare a vezicii biliare și a ficatului.

 • SlaboFicat Slim, 30 capsule, Zdrovit

  34,90 lei

  Zdrovit Slaboficat Slim contribuie la menținerea sănătății ficatului, cât și la menținerea unei greutăți corporale optime.