Yodeyma Essential Cosmetics

Filtre active

 • Yodeyma Apă Micelară Cleansing Care 150 ml

  14,90 lei

  Yodeyma Apă Micelară cu efect demachiant și purificant ajută la îndepărtarea machiajului și curățarea poluării de pe față. Formulat pentru toate tipurile de piele, garantează curățarea delicată a feței și a ochilor.

 • Yodeyma Cremă de Față Nutritivă Anti-îmbătrânire 50 ml

  72,90 lei

  Crema de tratament pentru pielea matură care dorește să își recupereze strălucirea  naturală. Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire și stimulează regenerarea celulară. Poate fi folosit atât în timpul zilei, cât și noaptea. Regenerare maximă pentru piele normală și uscată.

 • Yodeyma Cremă de Ochi Antirid Perfect Eyes 15 ml

  59,90 lei

  Această cremă delicată antirid pentru conturul ochilor, îmbogățită cu Chronoline, recuperează un aspect întinerit și aduce imediat luminozitate. Semnele de oboseală devin mai puțin vizibile, redând o expresie mai relaxată. Zi după zi, pungile de sub ochi se estompează și privirea dumneavoastră își recapătă expresia de frumusețe.

 • Yodeyma Fluid Hidratant 50 ml

  62,90 lei

  Fluid îmbogățit cu Chronoline, cu o textură ușoară, absorbție rapidă și finisaj catifelat. Formula sa excepțională înmoaie liniile fine și menține hidratarea pentru mai mult timp. Pielea pare mai tânără, mai netedă și mai mată, fără a-și pierde luminozitatea. Oferă fermitate, o senzație de bunăstare și respectă tenurile delicate, prin care se absoarbe instantaneu la atingere.

 • Yodeyma Serum Revitalizant Anti-riduri 30 ml

  71,90 lei

  Acest Ser Anti-îmbătrânire cu o concentrație mare de Chronoline revitalizează și întinerește pielea. Un amestec de întreținere perfectă a pielii pentru a păstra echilibrul mantalei cutanate și a lupta împotriva îmbătrânirii. Liniile de expresie sunt atenuate și hidratarea este menținută pentru mai mult timp. Finisajul său ușor și mătăsos face ca pielea să fie radiantă și uniformă.Luptă împotriva îmbătrânirii premature ale pielii,hidratând și oferind flexibilitatea de care are nevoie pielea. Datorită texturii sale ușoare este ușor de absorbit. Umple instantaneu ridurile, netezește pielea și îi îmbunătățește aspectul. Tratament pentru toate tipurile de piele.