Previous
Next

JutaVit Beauty Caps, 60 capsule

27,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Beauty Caps pentru Păr+Piele+Unghii, este un supliment alimentar. Produsul cu ulei de primula serii şi cu ulei din seminţe de struguri. 

Distribuiți produsul:

JutaVit Beauty Caps, 60 capsule

Beauty caps pentru Păr+Piele+Unghii, este un supliment alimentar. Produsul cu ulei de primula serii şi cu ulei din seminţe de struguri. 

Ingrediente active: 

Ulei de primula seara, ulei de seminţe de struguri, vitamina C, vitamina B, vitamina E, zinc, vitamina A, vitamina B5, vitamina B2, biotina, vitamina D3, vitamina B12.

Ingrediente inactive: 

Ulei de soia , griatina, glicerină, apa purificată, oxid de fier rosu, dioxid de titan.

Doza zilnică conţine:

Ulei de primula serii 240mg, Ulei de seminţe de struguri 80 mg, Vitamina A 850 µg, Vitamina B1 1,4mg; Vitamina B2 1,6mg; vitamina B3 18mg, vitamina B5 6mg; vitamina B6 1,4mg, vitamina B12 3,6  µg, vitamina C 80mg; vitamina D 5 µg, vitamina E 16 mg; biotin 150 µg; zinc 16 mg.

Administrare:

2 capsule pe zi

Atenționări:  

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă diversifivată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la vederea și la îndemăna copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat. 

Producător:

JutaVit

Brand Jutavit Categorie Vitamine și Minerale Cod de Referință SKU 261580

Produse recomandate