Previous
Next

Doppelherz Aktiv Vizual Total Omega 3 + Zeaxantină + Luteină

44,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Vizual total  30 capsule

Formulă complexă cu vitaminele A, B2 şi Zinc, care contribuie la menţinerea vederii normale. Seleniu, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Distribuiți produsul:

Doppelherz Aktiv Vizual Total Omega 3 + Zeaxantină + Luteină

Vitaminele A contribuie împreună cu Vitamina B2, la menţinerea vederii normale. Microelementele Zinc şi Seleniu, împreună cu Vitaminele C şi E, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

1 capsule conţine:

Concentrat de acizi graşi Omega-3 din ulei de peşte marin, din care:        580mg
min. 55% acizi graşi Omega -3 DHA/EPA      320mg
Luteină                  12mg
Zeaxantină              1mg
Vitamina A           400µg
Vitamina C         120 mg
Vitamina E           12 mg
Vitamina B2        1,4 mg
Zinc                     10 mg
Cupru                 500 µg
Seleniu                 55 µg

Ingrediente: Ulei de peşte, gelatină (agent de acoperire), acid L-ascorbic (vitamina C), glicerină( agent de umezire), mono şi digliceride ale acizilor graşi nesaturaţi (stabilizator), luteină din extract de flori de Crăiţe (Tagetes erecta) 5%, apă purificată (solvent), D-alfa-tocoferol concentrat (vitamina E), oxid de zinc, lecitină de soia ( emulsifiant), dioxid de titan (colorant), zeaxantină din extract de flori de Crăiţe, riboflavin (vitamina B2) cupru clorofilin complex de sodiu (colorant), sulfat de cupru monohidrat, retinil palmitat (vitamina A) selenat de sodiu. 

Recomandare pentru utilizare: Se recomandă 1 comprimat zilnic, în timpul unei mese, cu suficient lichid, fără a se mesteca.

Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original. A nu se administra persoanelor alergice la peşte şi soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului.

Producător: Queisser Pharma.

Brand Doppelherz Categorie Categorii Cod de Referință SKU 158783
Comentarii (0)

Produse recomandate