Previous
Next

Doppelherz Cârcel STOP efervescent

20,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Supliment alimentar Doppelherz Cârcel STOP cu formulă complexă cu o doză mare de Magneziu și Potasiu pentru protecție împotriva cârceilor. 

Distribuiți produsul:

Doppelherz Cârcel STOP efervescent

Comprimate efervescente cu minerale şi vitamine. Suplimet alimentar cu îndulcitori. Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal şi la funcţionarea normală a sistemului muscular. Potasiul contribuie la menţinerea tensiunii arteriale normale. Vitaminele B6 şi B12 contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos.

Recomandare pentru utilizare:  Se recomandă 1 comprimat efervescent dizolvat într-un pahar cu apă (200ml), zilnic.

1 comprimat efervescent conţine:  

Magneziu        300 mg
Potasiu           300 mg
Vitamina B6     4,2 mg
Vitamina B12     5  µg

Ingrediente: Acid citric (acidifiant), carbonat de magneziu, bicarbonat de potasiu, bicarbonat de sodiu şi carbonat de sodiu (corector de aciditate), amidon, fosfat tricalcic (agent antiaglomerant), ciclamat de sodiu (îndulcitor), aromă, zaharină sodică (îndulcitor), Clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), ciancobalamina (Vitamina B12), riboflavin 5-fosfat de sodiu (colorant).

Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original. Cantităţile ce depăsesc 250mg de magneziu pot avea efect laxativ la persoanele sensibile. Persoanele care prezintă afecţiuni renale sau cardiace trebuie să consulte medicul înainte de a consuma potasiu.

Producător: Queisser Pharma.

Brand Doppelherz Categorie Vitamine și Minerale Cod de Referință SKU 262827

Produse recomandate