Previous
Next

Doppelherz Acid folic + Complex de Vitamina B

21,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Acid folic + Complex de Vitamina B

Supliment alimentar. Important pentru sistemul nervos şi metabolismului energetic. Eliberare  treptată a substanţelor active. 

Distribuiți produsul:

Doppelherz Acid folic + Complex de Vitamina B

Vitaminele B au un rol important în producerea energiei organismului. Caracteristica deosebită a Vitaminelor B este aceea că funcţiile lor se întrepătrund  asemenea unor roţi dinţate. Pentru ca acestea să functioneze la nivel optim  în organism, este împortant ca toate cele 8 vitamine din complexul  B  să fie administrate în cantităţi suficient.

Acidul folic este o vitamină hidrosolubilă care face parte din grupul Vitaminelor B şi contribuie la procesul de diviziune celulară şi la buna funcţionare a hematopoiezei. Vitamina B6 contribuie la metabolismul energic normal şi împreună cu Vitamina B12 la formarea normală a globulelor roşii, responsabile de transportul oxigenului în sânge.

Ingrediente: Lactoză monohidrat, hipomeloză) agent de îngroşare), amidon (agent de încărcare), nicotinamida, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B2), nitrat de tiamină ( vitamina B1), dioxid de siliciu ( agent de încărcare), sheallac (agent de îngroşare), ciancobalamină (vitamina B12), stearat de magneziu ( agent antiaglomerant), dioxid de titan (colorant), talc (agent antiaglomerant), glicerină (substanţă suport), acid folic, polisorbat 80 (emulsifiant), oxid de fier galben (colorant), biotin.

Mod de utilizare : 1 comprimat pe zi, în timpul mesei sau imediat după aceasta, cu o cantitate suficientă de lichid.

1 comprimat conţine: Niacină 21,6 mg, Acid pantoteic 18 mg, Vitamina B6 6 mg; Vitamina B2 4,8mg; Vitamina B1 4,2mg; Acid folic 600 µg, Biotină 150  µg, Vitamina B12 3 µg,  

Atenționări: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă diversifivată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la vederea și la îndemăna copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se administra copiilor cu vârsta sub 12 ani. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat. 

Producător: Queisser Pharma.

Brand Doppelherz Categorie Vitamine și Minerale Cod de bară EAN 4009932764659 Cod de Referință SKU 159498 Condiție Nou Forma de Prezentare Cutie cu 30 comprimate

Produse recomandate