Previous
Next

Doppelherz Diabetiker Vitamine + Minerale, 30 comprimate

28,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Diabetiker Vitamine+Minerale, Doppelherz

În cazul unei alimentaţii neechilibrate, aportul de substanţe nutritive nu este optim. În special, dacă substanţele nutritive sunt excretate în exces sau  aportul lor este condiţionat de un regim strict prin împreună unor cantităţi limitate, ele trebuie suplimentate prin alimentaţie. În plus unele substanţe nutritive, precum Vitaminele B hidrosolubile sau Zincul pot fi excretate sau consumate într-o măsură mai mare.

Cutie x 30 compr

Distribuiți produsul:

Doppelherz Diabetiker Vitamine + Minerale, 30 comprimate

Vitaminele B hidrosolubile contribuie, împreună cu Magneziul, la metabolismul energetic normal al celulelor. Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor şi al glicogenilor. Glicogenul reprezintă forma de stocare a glucozei în muşchi şi în ficat. Pe lângă Vitaminele B şi Magneziu, de asemenea, microelementele îndeplinesc şi ele roluri importante în metabolismul energetic. Astfel , Zincul şi Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienţilor. Vitaminele B6 şi B12 contribuie, alături de Acidul folic la metabolismul normal al homocristeinei. 

Vitaminele C şi E împreună cu microelementele Seleniu şi Zinc contribuie  la protejarea  celulelor împotriva  sresului oxidativ. Un aport suficient  de Crom este important în cazul diabeticilor. Cromul contribuie la menţinerea concentraţiei normale ale glucozei din sânge. Vitamina B1 contribuie la funcţionarea normală  a inimii.  Magneziul este un mineral care contribuie la funcţionarea normală a sistemului muscular. El este implicat, de asemenea, înfuncţionarea sistemului nervos. La această acţiune participă, suplimentar,Vitamina B1,B2,B6,B12 , precum si Niacina. Acid pantotenic contribuie  la performanţa mentală normală, în timp Niacina are rolul său în menţinerea sănătăţii psihice. Zincul contribuie la menţinerea vederii normale.  

Mod de administrare: Se recomandă 1 comprimat pe zi, după masă, cu o cantitate suficientă de lichid, fără a se mesteca. 

1 comprimat conţine: magneziu 300mg; potasiu 300mg; zinc 5mg; fier 3,5 mg; crom 30 µg; vitamina B6 4 mg; vitamina B12 2 µg; Acid pantotenic, vitamina B6 3 mg, vitamina B1 2 mg, vitamina B2 1,6mg; Acid folic 450 µg, crom 60 µg, biotină 150µg; seleniu 30µg. 

Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original. 

Producător: Queisser Pharma.

Brand Doppelherz Categorie Vitamine și Minerale Cod de bară EAN 4009932764666 Cod de Referință SKU 159091 Forma de Prezentare Cutie cu 30+10 comprimate

Produse recomandate