Previous
Next

Doppelherz Magneziu 500 mg, 30 comprimate

35,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Magneziu 500 mg, 30 comprimate/cutie

Comprimatele Magneziu 500 în 2 faze de la Doppelherz aktiv furnizează 200 mg Magneziu din faza cu eliberare imediată şi 300 mg de Magneziu din faza cu eliberare lentă.

Distribuiți produsul:

Doppelherz Magneziu 500 mg, 30 comprimate

Magneziu constituie un mineral de importană vitală pentru organism, pe care acestea nu îl poate produce singur. Depozitarea sa este posibilă doar într-o măsură limitată. Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal, precum şi la funcţionarea normală a sistemelor  muscular şi nervos. 

Ingrediente: Oxid de magneziu, fosfat de calciu (agent antiaglomerant), izomalţ (îndulcitor), celuloză ( agent de încărcare), hidroxipropilmetilceluloză (agent de îngroşare), amidon modificat (agent de încărcare), polivinilpirolidonă (stabilizator), acizi graşi (agent de glazurare), săruri de magneziu ale acizilor graşi  (agent antiaglomerant), oxid de fier ( colorant), carboximetilceluloză de sodiu reticulat (agent de îngroşare), talc şi dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), hidroxipropilceluloză (stabilizator), ulei de cocos ( agent gelatinizant).

Recomandare pentru utilizare: Se recomandă 1/2 - 1 comprimat zilnic, în timpul mesei , cu suficient lichid.

       Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original. Cantităţile ce depăsesc 250mg de magneziu pot avea efect laxativ la persoanele sensibile. Administrarea la copii, adolescenţi, femei însărcinate şi care alăpteze se face numai la recomandarea medicului.

Producător: Queisser Pharma.

Brand Doppelherz Categorie Multivitamine și Minerale Cod de Referință SKU 261834

Produse recomandate