Previous
Next

Doppelherz Magneziu + Calciu + D3

24,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Magneziu+ Calciu+D3 Supliment alimetar, 30 comprimate

Magneziu şi Calciu pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos şi funcţionarea normală a sistemului muscular.

Distribuiți produsul:

Doppelherz Magneziu + Calciu + D3

Magneziu contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normală a proteinelor, la menţinerea sănătăţii psihice, la menţinerea sănătăţii sistemului osos şi la funcţionarea normală a sistemului muscular. 

Calciul este o componenţă a organismului şi contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos şi la funcţionarea normală a sistemului muscular, la o neurotransmisie normală şi la coagularea normală a sângelui.

"Elementul de integrare" Vitamina D3 contribuie la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge, precum şi la menţinerea sănătăţii sistemului osos.

1 comprimat conţine : 250 mg Magneziu, 450 mg Calciu, 10 µg Vitamina D3;

Ingrediente: Carbonat de Calciu, oxid de magneziu, celuloză microcristalină ( agent de umplere), acizi graşi (agent antiaglomerant), carboximetilceluloză de sodiu reticulată ( agent de umplere), hidroxipropilmetilceluloză (stabilizator), talc (agent antiaglomerant), polivinilpirolidonă (stabilizator), săruri de magneziu ale acizilor graşi (agent antiaglomerant), colecalciferol (vitamina D3), dioxid de titan (colorant), hidroxipropilceluloză ( agent de Îngroşare) ulei de cocos.

Recomandare pentru utilizare: Se administrează 1 comprimate zilnic, în timpul mesei , cu suficient lichid.

       Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original. Cantităţile ce depăsesc 250mg de magneziu pot avea efect laxativ la persoanele sensibile.

Producător: Queisser Pharma.

Brand Doppelherz Categorie Multivitamine și Minerale Cod de Referință SKU 158763

Produse recomandate