Previous
Next

Doppelherz Coenzima Q10 Plus, 30 comprimate

44,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Supliment alimentar Doppelherz Coenzima Q10 Plus cu nutrienți importanți pentru o bună funcționare a inimii și un metabolism energetic normal.

Distribuiți produsul:

Doppelherz Coenzima Q10 Plus, 30 comprimate

Coenzima Q10 plus, Doppelherz 30 comprimate/cutie

Coenzima Q10 aparține așa-numitul grup de ubichinone. Prefixul ubi semnifică faptul că această substanță apare peste tot în corp. În anumite organe, ca de exemplu în inimă, rinchi, ficat și musculatură șe găsește o cantitate mai mare de Coenzima Q10. Aceasta este stocată în mitocondriile celulelor. Coenzima Q10 poate fi produsă chiar de corpul nostru, dar poate fi asimilată și prin alimentație.

Pe lângă 50 mg de Coenzima Q10, capsulele de la Dopplerherz  conţine şi Vitaminele B, precum şi Vitamina C, Vitamina E şi microlelementul Zinc. 

Vitaminele B1, B2, B6, Biotina şi Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal şi la funcţionarea normală a sistemului nervos.

Vitamina B6  contribuie la metabolismul normal al proteinelor şi al glicogenilor. Glicogenul este forma sub care se se depozitează glucoza în celulele ficatului şi în cele musculare.

Vitaminele B1, B2, B6, Biotina şi Vitamina C contribuie la reducerea oboselii și extenuării. 

O capsulă conține:

  • Coenzima Q10   75 mg
  • Vitamina B1       1,1 mg
  • Vitamina B2       3,5 mg
  • Vitamina B6       2,8 mg
  • Vitamina B12     5 µg
  • Biotină              50µg 
  • Vitamina  E        24mg
  • Vitamina C         12 mg
  • Zinc                  5 mg  

Ingrediente: Ulei rafinat de soia, gelatină , Coenzima Q10 12%, ulei de soia parțial hidrogenat, glicerină (agent de umezire), acid ascorbic, sorbitol, ceară galbenă de albine, oxid de zinc, ciancobalamina, lecitină de soia , riboflavin (Vitamina B2) , clorhidratde piridoxină (vitamina B6), oxizi de fier ( coloranţi), apă, nitrat de tiamină (Vitamina B1), biotină.

Recomandare pentru utilizare: Se recomandă 1 capsulă zilnic, în timpul mesei principale, cu suficient lichid, fără a se mesteca.

Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original.

Producător: Queisser Pharma.

Brand Doppelherz Categorie Multivitamine și Minerale Cod de Referință SKU 160055

Produse recomandate