Previous
Next

Doppelherz Coenzima Q10 Extra + Magneziu, 30 comprimate

29,50 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Doppelherz aktiv Coenzima Q10 Extra pentru o bună funcționare a inimii și Magneziu pentru metabolism energetic normal.

Distribuiți produsul:

Doppelherz Coenzima Q10 Extra + Magneziu, 30 comprimate

Coenzima Q10 extra, Doppelherz 30 comprimate

Capsule cu Coenzima Q10, Magneziu și Vitamine B. Metabolism energetic+ Funcționarea inimii+ Performanță mentală. Vitamina B1 contribuie la funcționarea normală a inimii. Vitamina B5 pentru energie și performanță mentală.

Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemelor muscular și nervos.

Magneziul și Vitamina B5 (acid pantotenic) contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Suplimentar, Vitamina B5 contribuie la performanța mentală normală.

Vitamina B1 contribuie la funcționarea normală a inimii și, asemenea Vitaminelor B5 și B6, contribuie la metabolismul energetic normal.

Coenzima Q10 aparține așa-numitul grup de ubichinone. Prefixul ubi semnifică faptul că această substanță apare peste tot în corp. În anumite organe, ca de exemplu în inimă, rinchi, ficat și musculatură șe găsește o cantitate mai mare de Coenzima Q10. Aceasta este stocată în mitocondriile celulelor. Coenzima Q10 poate fi produsă chiar de corpul nostru, dar poate fi asimilată și prin alimentație.

O capsulă conține:

  • Coenzima Q10 75 mg
  • Magneziu 100 mg
  • Vitamina B1 1,65 mg
  • Acid pantotenic 9,0 mg
  • Vitamina B6 2,1 mg

Ingrediente: Ulei rafinat de soia, oxid de magneziu, gelatină bovină, Coenzima Q10 9,7%, ulei de soia (parțial hidrogenat), glicerină (agent de umezire), clorhidrat de piridoxină  (Vitamina B6), oxizi și hidroxizi de fier (coloranți).

Recomandare pentru utilizare: Se recomandă 1 capsulă zilnic, în timpul mesei principale, cu suficient lichid, fără a se mesteca.

Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original. Produs nerecomandat pentru copii, adolescenți, femei gravide, mame care alăptează, persoane alergice la soia.

Producător: Queisser Pharma.

Produse recomandate