Previous
Next

Cardio Q10, Doppelherz

32,50 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Cardio Q10,  Doppelherz

Formula produsului este îmbogăţită cu Coenzima Q10, care poate fi produsă chiar de corpul nostru, dar poate fi, asimilată şi prin alimentaţie.

Distribuiți produsul:

Cardio Q10, Doppelherz

Cardio Q10,  Doppelherz

Formula produsului este îmbogăţită cu Coenzima Q10, care poate fi produsă chiar de corpul nostru, dar poate fi, asimilată şi prin alimentaţie. Cele mai bogate surse le reprezintă alimentele de origine animală. Odată cu înaintarea vârstei, cantitatea de Coenzima Q10 scade, astfel încâtla nivelul miocardului unei persoane mature, atinge aproximativ jumătatea din cantitatea prezentă  în inima unei persoane tinere. de aceea, aportul acestui nutrient din alimentaţie este foarte important. Coenzima Q10 este cunoscut şi ca "ubiquinona", ceea ce semnifică prezenţa acestei substanţe peste tot în organism. Cantitatea cea mai mare de Coenzima Q10 se găseşte la nivelul acelor organe  care sunt mari consumatoare de energie, precum inimă, rinichi, ficat şi musculatură.

 În plus, formula este  completată de Vitamina E şi Seleniu, doi nutrienţi importanţi care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: Ulei de peşte, gelatină (agent gelatinizant), glicerol (agent  de umezire), mono-şi digliceride ale acizilor graşi (emulsifiant), sorbitol ( agent de umezire), coenzima Q10, oxizi de fier, lecitină din soia (emulsifiant), DL-alfa-tocoferol (vitamina E),selenit de sodiu.

Mod de administrare: Se recomandă 1 capsule zilnic, întreagă, după masă cu o cantitate suficientă de lichid. 

1 capsulă conţine: Ulei de peşte 1000mg, Cu acizii graşi esenţiali: EPA 180 mg, DHA 120mg, Coenzima Q10 30mg, Vitamina E 6 mg, Seleniu 27,5 µg; 

Atenționări: Produsul este destinat adulților. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă diversifivată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la vederea și la îndemăna copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat. 

Producător: Queisser Pharma.

Produse recomandate