Previous
Next

JutaVit Vitamina C 500 mg cu extract de măceșe Zn+D3, 100 tablete

25,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Distribuiți produsul:

JutaVit Vitamina C 500 mg cu extract de măceșe Zn+D3, 100 tablete

Supliment alimentar cu vitamina C cu eliberare prelungită cu vitamina D3, zinc și extract de măces, care adaugă treptat vitamina C în corpul nostru. Vitamina C, vitamina D3 și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina C contribuie, de asemenea, la reducerea oboselii și oboselii, la protecția celulelor împotrivă stresului oxidativ, la menținerea funcției psihologice normale și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Imbunătăteste absorbția fierului și contribuie, de asemenea, la formarea corectă a colagenului și prin aceasta la menținerea stării normale a vaselor de sânge, piele, dinți, gingii, cartilaj, oase. Vitamina D3 contribuie la absorbția / utilizarea normală a calciului și fosforului, menține nivelul calciului din sânge, menține oasele sănătoase, funcția musculară, dinții normali și joacă un rol în diviziunea celulară.Dozare: înghiți 1 comprimat zilnic cu lichid.

Brand Jutavit Categorie Multivitamine și Minerale Cod de Referință SKU 261164

Produse recomandate