Previous
Next

Doppelherz Multivitamine A-Z DEPOT cu Luteină 30 comprimate

35,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Un aport optim de vitamine, minerale şi microelemente este condiţia esenţială pentru sănătate şi starea de bina a organismului. Comprimatele Doppelherz aktiv A-Z DEPOT cu Luteină conţin o combinaţie atent selecţionată de vitamine, minerale şi microelemente, de la Vitamina A, până la Zinc. Suplimentar, conţin şi Luteină, un carotenoid natural. Anumite vitamine şi minerale pot fi depozitate doar în cantitate limitată de către organism. Aşa, de exemplu, o cantitate prea mare de Vitamina C ingerată deodată este excretată fără a putea fi utilizată de către organism în cazul unei suprasolicitări, când nevoile organismului sunt crescute. 

Distribuiți produsul:

Doppelherz Multivitamine A-Z DEPOT cu Luteină 30 comprimate

O nutriție echilibrată cu vitaminele necesare vieții, precum și cu minerale și microelemente este o condiție esențială pentru starea de bine a organismului și susținerea capacității de efort. Există elemente de importanță vitală care nu pot fi produse de organism. Din acest motiv, trebuie să le aducem zilnic prin alimentație. Dacă însă lipsește unul dintre aceste elemente, ar putea fi modificat circuitul normal al multor schimburi de substanțe. O alimentație echilibrată, care conține legume, fructe, cereale și produse din lapte, la care se adaugă, cu regularitate, și pește, poate acoperi necesarul de substanțe nutritive.

Compoziție/comprimat:

Vitamina A 400 μg

Luteină 1500 μg

Vitamina D 5 μg

Vitamina E 10 mg

Vitamina K 20 μg

Vitamina C 150 mg

Vitamina B1 3.5 mg

Vitamina B2 4.0 mg

Niacină 18 mg

Vitamina B6 5 mg

Acid folic 450 μg

Vitamina B12 2.5 μg

Biotină 300 μg

Acid pantotenic 12 mg

Calciu 137 mg

Fosfor 105 mg

Magneziu 56.3 mg

Fier 2.1 mg

Zinc 5 mg

Cupru 0.9 mg

Seleniu 10 μg

Crom 25 μg

Molibden 20 μg

Iod 100 μg

Mod de administrare:

1 comprimat/zi.

Cure de 2 luni, urmate de 1 luna pauză; minim 2 cure/an.

În ce constă avantajul vitaminelor retard?

Aportul de vitamine, minerale și microelemente este insuficient în cazul alimentației neechilibrate. Anumite vitamine și minerale pot fi depozitate doar în cantitate limitată de către organism.

Printre acestea, se numără și Vitaminele hidrosolubile C, B1, B2 și B6.

Așa, de exemplu, o cantitate prea mare de Vitamina C ingerată deodată este excretată fără a putea fi utilizată de către organism în cazul unei suprasolicitări, când nevoile organismului sunt crescute.

Comprimatele Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina funcționează pe baza unui sistem deosebit de fabricație, asemenea unui 'rezervor de substanțe nutritive', din care acestea sunt eliberate treptat și stau la dispoziția organismului timp de mai multe ore.

Util persoanelor solicitate, precum:

- persoane stresate la serviciu;

- persoane stresate în viața cotidiană;

- celor care fac efort fizic;

- pe parcursul curelor de slăbire.

Combinația este secretul!

Alimentația neechilibrată, curele de slăbire sau un necesar crescut de substanțe nutritive (din cauza condițiilor de mediu solicitante, eforturilor fizice, modului de viață necorespunzător - de exemplu, prin consum de alcool și tutun) și expunerea intensivă la raze ultraviolete sunt situații în care comprimatele retard Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina pot fi administrate.

Atenționări:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.

A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.

A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, în ambalajul original.

Prezentare:

30 comprimate

Brand Doppelherz Categorie Multivitamine și Minerale Cod de Referință SKU 158770
Comentarii (0)

Produse recomandate