Previous
Next

Dr. Herz Balsam Mester cu Glucozamină, 250 ml

40,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Este recomandat sportivilor, vârstnicilor si tinerilor, pentru tratamentul afectiunilor musculo-scheletale acute si cronice, precum si pentru tratamentul varicelor, durerilor de cap si ca adjuvant al terapiei medicamentoase. Pe lângă acestea, este recomandat şi în cazul următoarelor simptome: dureri articulare, reumatice, vânătăi, dureri de spate/lombare/musculare, dureri la nivelul coloanei vertebrale, entorsă la gleznă, varice, febră musculară, spasme musculare, cefalee, edeme în urma traumatismelor, etc.

Distribuiți produsul:

Dr. Herz Balsam Mester cu Glucozamină, 250 ml

Este recomandat sportivilor, vârstnicilor si tinerilor, pentru tratamentul afectiunilor musculo-scheletale acute si cronice, precum si pentru tratamentul varicelor, durerilor de cap si ca adjuvant al terapiei medicamentoase. Pe lângă acestea, este recomandat şi în cazul următoarelor simptome: dureri articulare, reumatice, vânătăi, dureri de spate/lombare/musculare, dureri la nivelul coloanei vertebrale, entorsă la gleznă, varice, febră musculară, spasme musculare, cefalee, edeme în urma traumatismelor, etc. Datorită castanului sălbatic, crema este eficientă şi în tratarea venelor varicoase. Arnica este cunoscută ca agent anti-inflamator si analgezic eficient, dezinfectant extern, agent de vindecare a rănilor si este recomandat pentru tratamentul edemelor, vânătăilor si entorselor cauzate de fracturi, hematoamelor. Elimină mâncărimea cauzată de muscăturile de insecte si are un efect dezinfectant.

Mod de administrare: se aplică crema pe suprafața de piele afectată, după care cu mișcări circulare se masează ușor până când se absoarbe în piele. 

Avertisment : pentru uz extern, se aplică pe pielea curată și fără leziuni. Evitați contactul cu ochii, rană deschisă, mucoasă! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! În cazul sensibilității la unul dintre componenții produsului evitați utilizarea produsului! 

Depozitare la o temperatura cuprinsă între 10-25°C, departe de razele solare și sursă de căldură. 

Conține substanțe odoriferante naturale

Nu conține coloranți artificiali

Ingrediente : aqua, alcohol denat, methyl salycinat, glycerin, acetyl glucosamine, peg-40-hydrogenated castor oil, arnica montana flower extract, symphytum officinale comfrey extract, aesculus hippocastanum extract, carbomer, camphor, menthol, sodium hidroxide, mentha piperita oil, sorbitan caprylate, propanediol, benzoic acid, beta carotene, benzyl nicotinate, eosmarinus officinalis oil, rucaliptus globulus oil, limonene, linalool. 

Brand Dr. Herz Categorie Geluri, unguente și creme Cod de Referință SKU 265596
Comentarii (0)

Produse recomandate