Previous
Next

Biosept Forte A22, 20 capsule moi, Fares

30,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Biosept Forte este un supliment alimentar cu o formula originală și complexă. Conține 8 uleiuri esențiale și 1 extract uleios concentrat care contribuie la obținerea confortului respirator în cazul afecțiunilor respiratorii virale.

Distribuiți produsul:

Biosept Forte A22, 20 capsule moi, Fares

Proprietăți:

- Reduce puterea de infectare a virusurilor și le inactivează de la primele administrări.

Produsul este recomandat pacienţilor cu infecții respiratorii de natură virală

Biosept Forte este o formulă originală și complexă din 8 uleiuri esenţiale și 1 extract uleios concentrat

Efect şi absorbţie rapidă datorită compoziţiei din uleiuri esenţiale

Prin dozarea bine studiată s-a obținut efectul sinergic al uleiurilor esenţiale din componența complexului fitoterapeutic

Antiviral natural din uleiuri esențiale special conceput pentru:

– a reduce puterea de infectare a virusurilor

– a inactiva virusurile prin scăderea conținutului de ATP (adenozin trifosfat), diminuând energia virusurilor

Uleiurile esenţiale folosite în compoziţia capsulelor moi sunt riguros caracterizate botanic şi biochimic (cu o compoziție bine definită a principiilor active majoritare) ce asigură efect crescut şi reproductibil

Selectarea ingredientelor active din compoziția Biosept Forte capsule s-a realizat țînând cont de modul de acțiune directă al uleiurilor esențiale asupra germenilor infecțioși de natură virală. Cercetările științifice demonstrează inhibarea înmulțirii virusurilor în celula gazdă, inactivarea virusurilor și creșterea rezistenței celulelor organismului în fața atacului viral.

Special pentru a reduce puterea de infectare a virusurilor și inactivarea acestora încă de la primele administrări, se începe cu doza de atac, astfel se recomandă 6 capsule în prima zi, 5 capsule în ziua a 2-a, 4 capsule în a 3-a zi, iar în zilele 4-7, 3 capsule pe zi.

Produs 100% natural, fără excipienţi ce asigură o biodisponibilitate optimă.

Ingrediente:

- ulei de floarea soarelui 100 mg;

- ulei gras de negrilică (Nigellae sativae oleum) 100 mg;

- uleiuri  esențiale de: roiniță (Melissae aetheroleum) 60 mg, copaiba (Copaiferae aetheroleum) 40 mg, rozmarin (Rosmarini aetheroleum) 20 mg, palmarosa (Cymbopogoni martini aetheroleum) 20 mg, niaouli (Melaleucae viridiflorae aetheroleum) 20 mg, mentă (Menthae aetheroleum) 10 mg, tămâie (Boswelliae aetheroleum) 10 mg, scorțișoară (Cinnamomi aetheroleum) 10 mg; extract de rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) standardizat în min 15% gingeroli 10 mg.

Mod de administrare:

Adulți și copii peste 12 ani:

În prima zi: câte 1 capsulă de 6 ori pe zi.

În a doua zi: câte 1 capsulă de 5 ori pe zi.

În a treia zi: câte 1 capsulă de 4 ori pe zi.

Din a patra zi: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, până la 8 zile.

La nevoie se poate repeta cura după o pauză de 2 săptămâni. Se administrează de preferință la o oră după masă, sau între mese.

Atenționări:

Nu se recomandă în caz de ulcer gastroduodenal şi gastrită acută, la copii sub 12 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina și alăptare:

Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

Prezentare:

30 capsule moi

Biosept Forte A22 30 capsule moi Fares este un supliment alimentar din grupa preparate fitoterapice , conține ingrediente active ulei de chimen negru (negrilica, nigella sativa) și plante medicinale: extract de scorțișoară (ceylon cinnamom), extract de boswellia ( tămâie, boswellia serrata), extract de ghimbir (zingiber officinale), extract de menta (menta piperita), extract de roiniță (melissa officinalis), extract de rozmarin (rosmarinus officinalis) și poate contribui la ameliorarea diverselor simptome, la recomandarea medicului sau farmacistulu.

Produse Similare

Brand Fares Categorie Antivirale și antiinflamatoare naturale Cod de Referință SKU 264509

Produse recomandate