HYDRAIN3 HIALURO

Play Video

Putere de hidratare îmbunătățită

Apa este esențială pentru buna funcționare a organismului iar deficiența ei poate provoca deshidratare, afectând negativ funcționarea diferitelor sisteme și organe. Chiar și un deficit minor de apă în piele poate avea ca rezultat perturbarea gravă a proceselor de regenerare a țesuturilor și disfuncția sistemelor de protecție ale pielii. Ingredientul activ cheie al acestei linii de produse - acidul hialuronic - asigură că pielea este întotdeauna hidratată corespunzător. HYDRAIN3 HYALURO reprezintă terapia hidratantă în tratamentul pielii uscate și deshidratate.

Filtre active

 • Dermedic Hydrain3 Ser hidratant

  74,90 lei

  Dermedic Hydrain3 Hialuro Ser hidratant pentru față, gât și decolteu

  Cu concentrație mare de ingrediente active, previne pierderea de apă din piele (ulei de migdale), îi oferă fermitate pielii și o protejează de îmbătrânirea prematură (Vitamina E), oferă un sistem anti-îmbătrânire întărit, concentrat (acid hialuronic). Netezește vizibil pielea (Velvesil). Pentru îngrijirea de zi și de noapte. Nu astupă porii, are consistență delicată, ideală ca bază de machiaj.

 • Dermedic Hydrain3 Hialuro Cremă hidratantă pentru...

  52,90 lei

  Recomandat ca parte a rutinei de îngrijire a pielii dimineața și seara pentru pielea sensibilă din jurul ochilor. Tratamentul pentru ochi Dermedic Hydrain3 Hialuro îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare. 

 • Dermedic Hydrain3 Hialuro Unt de corp ultra-hidratant

  59,90 lei

  Dermedic Hydrain3 Unt de corp ultra-hidratant este recomandat pentru hidratare intensivă și îngrijirea barierei cutanate pentru pielea foarte uscată, aspră și solzoasă. Oferă o ușurare imediată și reduce senzația astringentă. O acțiune tridirecțională a ingredientelor active hidratante și hrănitoare include hidratarea profundă și de lungă durată a pielii (un complex Aqualare inovator, în curs de brevetare, care conține, printre altele, 4 forme de acid hialuronic), hrănirea și regenerarea acesteia, precum și refacerea bunei funcționări a barierei sale de protecție. Produsul previne crăparea și keratoza epidermei.

 • Dermedic Hydrain3 Hialuro Peeling enzimatic

  56,90 lei

  Dermedic Hydrain3 Peeling enzimatic îndepărtează celulele epidermice moarte într-o manieră delicată, neagresivă, facilitând pătrunderea produselor de îngrijire a pielii și asigurând o hidratare profundă. Spre deosebire de peeling-urile mecanice, nu irită pielea (enzime AHA 6% acid din fructe). Nu provoacă uscarea pielii (acid hialuronic și uree).

 • Dermedic Hydrain3 Cremă hidratantă de noapte

  66,90 lei

  Dermedic Hydrain3 Hialuro Cremă hidratantă de noapte

  Dermedic Hydrain3 Cremă hidratantă de noapte dedicată pielii sensibile uscate. Oferă o revitalizare intensă și o hidratare de lungă durată și profundă în timpul somnului, când epiderma este cea mai activă și capabilă să se regenereze. Complexul inovator Aqualare, în curs de brevetare, garantează o hidratare optimă a pielii. 

 • Dermedic Hydrain3 Hialuro Cremă intens hidratantă SPF15

  74,90 lei

  Dermedic Hydrain3 Cremă intens hidratantă este un produs intens hidratant, hrănitor, care acționează că protecție calmantă pentru pielea sensibilă uscată și deshidratată. Îmbunătățește capacitatea naturală a pielii de a reține hidratarea și reduce TEWL (pierderea de apă transepidermică). 

 • Dermedic Hydrain3 Hialuro Gel-cremă ultrahidratant

  59,90 lei

  Este un gel ușor, cu o textură cremoasă, care oferă 48 de ore de ultra-hidratare și garantează o ușurare imediată pentru pielea sensibilă, uscată și deshidratată. Complexul unic Aqualare®, în curs de brevetare, conține 4 forme de acid hialuronic, caracterizat prin diferite dimensiuni moleculare, care permit produsului să ajungă în mai multe straturi ale epidermei și să acționeze asupra pielii timp îndelungat. Phytosqualan-squalan și vitamina E întăresc bariera protectoare a epidermei și protejează pielea împotriva pierderii de apă transepidermică (TEWL), a factorilor externi nocivi și a radicalilor liberi. Perfect că bază de machiaj. 

 • Dermedic Hydrain3 Hialuro Gel cremos de curățare

  44,90 lei

  Îndepărtează machiajul și curăță pielea de impurități într-un mod foarte blând, lăsând pielea să se simtă proaspătă și curată. Întărește bariera lipidică protectoare a pielii (ulei de Macadamia). Menține hidratarea optimă a pielii (acid hialuronic, alge marine).

 • Dermedic Hydrain3 Hialuro Apă Micelară H2O 200ml

  37,90 lei

  Curăță pielea de toate impuritățile și îndepărtează machiajul. Nu irită ochii. Nu usucă pielea. Se aplică dimineața și/sau seara. Umeziți un tampon de bumbac cu apă micelară și curățați fața, gâtul și decolteul. Țineți o dischetă de bumbac umedă peste pleoape pentru o clipă și îndepărtați ușor machiajul cu mișcări în jos. 

 • Dermedic Hydrain3 Hialuro Apă Micelară H2O 500ml

  56,90 lei

  Curăță pielea de toate impuritățile și îndepărtează machiajul. Nu irită ochii. Nu usucă pielea. Se aplică dimineața și/sau seara. Umeziți un tampon de bumbac cu apă micelară și curățați fața, gâtul și decolteul. Țineți o dischetă de bumbac umedă peste pleoape pentru o clipă și îndepărtați ușor machiajul cu mișcări în jos. 

 • Dermedic SET HYDRAIN3

  84,90 lei

  Dermedic SET HYDRAIN3 Cremă hidratantă de noapte + Cremă hidratantă pentru conturul ochilor + Gel cremos de curățare

  Chiar și un deficit minor de apă în piele poate avea ca rezultat perturbarea gravă a proceselor de regenerare a țesuturilor și disfuncția sistemelor de protecție ale pielii. Ingredientul activ cheie al acestei linii de produse - acidul hialuronic - asigură că pielea este întotdeauna hidratată corespunzător. Dermatocosmeticele care conțin acid hialuronic asigură o hidratare profundă, încetinesc procesul de îmbătrânire și redau elasticitatea țesuturilor pielii. HYDRAIN3 de la Dermedic constituie o linie completă de îngrijire facială hidratantă recomandată pentru pielea deshidratată sau uscată.

 • Dermedic SET HYDRAIN3

  99,90 lei

  Dermedic SET HYDRAIN3 Gel-cremă ultra-hidratant + Ser hidratant pentru față, gât și decolteu

  Chiar și un deficit minor de apă în piele poate avea ca rezultat perturbarea gravă a proceselor de regenerare a țesuturilor și disfuncția sistemelor de protecție ale pielii. Ingredientul activ cheie al acestei linii de produse - acidul hialuronic - asigură că pielea este întotdeauna hidratată corespunzător. Dermatocosmeticele care conțin acid hialuronic asigură o hidratare profundă, încetinesc procesul de îmbătrânire și redau elasticitatea țesuturilor pielii. HYDRAIN3 de la Dermedic constituie o linie completă de îngrijire facială hidratantă recomandată pentru pielea deshidratată sau uscată