Supradyn Energy + Q10 Comprimate Filmate

56,00 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Încarcă-te cu energie cu Supradyn Energy, o combinație de vitamine și minerale concepută special pentru a te ajuta să rămâi activ(ă) și să învingi starea de oboseală și epuizare chiar de la prima administrare. Fiecare comprimat este ușor de înghițit și conține 13 vitamine, inclusiv vitamina C și complexul de vitamina B, pentru a susține în mod natural producția de energie. Cele 12 minerale, inclusiv zinc și fier, ajută funcția cognitivă, iar Coenzima Q10 este importantă pentru producția de energie.

Distribuiți produsul:

Supradyn Energy + Q10 Comprimate Filmate

Beneficii:

Un plus de energie cu 13 vitamine și 9 minerale;

Complexul de vitamina B susține metabolismul;

Conține Coenzimă Q10;

Comprimate filmate ușor de înghițit;

Adulții și copii peste 12 ani câte un comprimat pe zi, la micul dejun.

Ingrediente active:

Fiecare comprimat filmat conține Vitamina A 800 μg, Vitamina B1 3.3 mg, Vitamina B2 4.2 mg, Vitamina B6 2 mg, Vitamina B12 3 μg, Vitamina C 180 mg, Vitamina D 5 μg, Vitamina E 12 mg , Vitamina K 25 μg, Biotină 50 μg, Acid folic 200 μg, Niacina 48 mg, Acid pantotenic 18 mg, Calciu 120 mg, Cupru 1 mg, Iod 150 μg, Fier 14 mg, Magneziu 80 mg, Mangan 2 mg, Molibden 50 μg, Seleniu 50 μg, Zinc 10 mg, Coenzimă Q10 4.5 mg

Pentru lista completă de ingrediente te rugăm să consulți prospectul.

Precauții:

Nu utiliza Supradyn Energy dacă ești hipersensibil (alergic) la oricare dintre componentele produsului. A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Conține o sursă de fenilalanina. Acesta este un supliment alimentar. Citește întotdeauna informațiile de pe ambalaj/prospect înainte de utilizare. Discuta cu medicul sau cu farmacistul dacă ai neclarități.

Mod de prezentare:

Cutie cu 30 comprimate filmate

Produse Similare

Produse recomandate