Supradyn Energy Comprimate Efervescente

39,00 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Încarcă-te cu energie cu Supradyn Energy, o combinație de vitamine și minerale concepută special pentru a te ajuta să rămâi activ(ă) și să învingi starea de oboseală și epuizare chiar de la prima administrare. Fiecare comprimat este ușor de înghițit și conține 13 vitamine, inclusiv vitamina C și complexul de vitamina B, pentru a susține în mod natural producția de energie. Cele 12 minerale, inclusiv zinc și fier, ajută funcția cognitivă, iar Coenzima Q10 este importantă pentru producția de energie.

Distribuiți produsul:

Supradyn Energy Comprimate Efervescente

Vitaminele și mineralele sunt catalizatori esențiali în procesul natural de producere a energiei.

Supradyn Energy conține vitaminele și mineralele esențiale pentru a-ți menține nivelul energetic  pe parcursul întregii zile.

Asigurarea combinației potrivite de vitamine și minerale este crucială: lipsa unuia sau a mai multor componente determina întreruperea lanțurilor metabolice necesare producerii de energie.

Beneficii:

Asigură un status vitaminic și mineral corect în cazul absorbției reduse sau a unei nevoi crescute;

Acoperă nevoile particulare din timpul activității fizice crescute sau a convalescenței;

Conferă un aport de energie în timpul perioadelor solicitante.

Ingrediente: 

Vitamina A - 800 µg, Vitamina B1 - 3,3 mg, Vitamina B2 - 4,2 mg, Nicotinamidă - 48 mg, Acid pantotenic - 18 mg, Acid folic - 200 µg, Vitamina B12 - 3 µg, Biotina - 50 µg, Vitamina C - 180 mg, Vitamina D - 5 µg, Vitamina E - 12 mg, Vitamina K1 - 25 µg, Calciu - 120 mg, Magneziu - 80 mg, Fier - 14 mg, Cupru - 1000 µg, Iod - 150 µg, Zinc - 10 mg, Mangan - 2 mg, Seleniu - 50 µg, Molibden - 50 µg.

Mod de utilizare: 

Se recomandă adulților și copiilor cu vârsta peste 12 ani. Doză recomandată este de un comprimat efervescent / filmat pe zi. Pentru o absorbție mai bună, în special a vitaminelor liposolubile, este recomandat să se ia un comprimat Supradyn Energy în timpul micului dejun sau în timpul prânzului că parte din rutină zilnică. Datorită profilului sau ridicat de siguranță, Supradyn Energy poate fi administrat zilnic, pe perioade mai lungi de timp.

Este recomandat însă să nu se depășească doză zilnică recomandată și să nu fie folosit că înlocuitor al unui regim alimentar echilibrat.

Mod de prezentare:

Cutie cu 15 comprimate efervescente.

Produse Similare

Produse recomandate