Previous
Next

Redoxon Immuno Pro, 1000 mg, 15 comprimate efervescente, Bayer

40,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Redoxon Immuno Pro este un supliment alimentar pentru protecția avansată a sistemului imunitar. Are o formulă îmbogățită pentru stimularea imunității, ce combină vitaminele C, D, B6, B9, B12, E, A și mineralele Zinc, Cupru, Fier, Seleniu, pentru: integritatea barierelor de protecție ale organismului; obținerea unui răspuns echilibrat al sistemului imunitar; metabolismul energetic. Fiecare comprimat efervescent conține: vitaminele C, D, B6, B9, B12, E, A și mineralele Zinc, Cupru, Fier, Seleniu. Ingredientele Redoxon Immuno Pro cresc rezistența organismului în fata agresiunii agenților patogeni.

Distribuiți produsul:

Redoxon Immuno Pro, 1000 mg, 15 comprimate efervescente, Bayer

Proprietati:

- Redoxon Immuno Pro este un supliment alimentar care poate contribui la protectia avansata a sistemului imunitar;

- acesta are o formula imbogatita pentru stimularea imunitatii, ce combina 11 minerale si vitamine cu rol in functionarea optima a sistemului imunitar: poate contribui la integritatea barierelor de protectie ale organismului;

- Redoxon Immuno Pro poate avea un rol in obtinerea unui raspuns echilibrat al sistemului imunitar si intervin in metabolismul energetic;

- fiecare comprimat efervescent contine: vitaminele C, D, B6, B9, B12, E, A si mineralele Zinc, Cupru, Fier, Seleniu;

- poate contribui la cresterea rezistentei organismului in fata agresiunii agentilor patogeni.  

Mod de administrare:

Recomandari administrare: Copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani: 1/2 comprimat efervescent pe zi, dizolvat in 200 ml apa. Adulti: 1 comprimat efervescent pe zi, dizolvat in 200 ml apa.

Ingrediente:

Vitamina C 1000mg, Vitamina D 10 µg, Zinc 10 mg, Vitamina E 45mg, Vitamina B6 6,5mg, Vitamina A 700 μ g, Acid folic 400µg, Vitamina B12 9,6µg, Fier 5 mg, Cupru 900µg, Seleniu 110µg.

Precautii:

Produsul nu este recomandat persoanelor cu hemocromatoza si afectiuni renale. A nu se consuma in perioada de sarcina si alaptare.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Prezentare:

15 comprimate efervescente

Produse recomandate