Previous
Next

Colagen 400 mg capsule, Nutrific

25,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Colagenul ajută la stimularea producției de cartilaj, protejează oasele și ajută articulațiile să se miște fără probleme.

Distribuiți produsul:

Colagen 400 mg capsule, Nutrific

Colagen 400 mg, 60 capsule, Nutrific

Colagenul este o proteină complexă ce se regăsește în structura articulațiilor, mușchilor, oaselor, pielii, părului și a unghiilor. Colagenul este constituit din aminoacizi precum glicina, prolina, hidroxiprolina si arginina.

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul nostru.

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul produce din ce în ce mai puțin colagen și acest lucru se întâmplă încă de la 20 de ani. Scăderea concentrației de colagen este determinată și de o dietă inadecvată. Când organismul nu mai produce suficient colagen, se poate ajunge la formarea de riduri, slăbiciune musculară, ligamente și tendoane înguste (subțiri), dureri articulare, probleme intestinale.

Cum acționează suplimentul Colagen Nutrific asupra organismului tău?

  • Ajută la ameliorarea durerilor articulare: Colagenul bovin poate ameliora simptomele osteoartritei, un tip comun de artrită cauzată de dezintegrarea cartilajului protector de la capetele oaselor.
  • Efect anti-îmbătrânire: Colagenul  sporește elasticitatea și fermitatea pielii, prevenind ridurile, dar totodată menține articulațiile flexibile și puternice.
  • Previne pierderea osoasă și crește masa musculară: Conform studiilor colagenul poate crește musculatura și puterea în cazul persoanelor cu pierderi de masă musculară cauzată de vârstă.
  • Promovează sănătatea inimii: Colagenul oferă structură arterelor, care sunt vasele de sânge care transportă sângele din inimă către restul corpului. Fără suficient colagen, arterele pot deveni slabe și fragile.

Ingrediente:

Fiecare capsulă conține: colagen bovin 400 mg; capsula: gelatină.

Recomandări și indicații terapeutice:

Conform studiilor, consumul de Colagen Nutrific este indicat în următoarele situații:

  • Dureri articulare, artrita si osteoartrita: Colagenul ajută la stimularea producției de cartilaj, un material cauciucat care acoperă și protejează oasele și ajută articulațiile să se miște fără probleme. Producția acestor materiale scade odată cu vârsta. Există dovezi că suplimentele cu colagen pot reduce durerile articulare și alte simptome ale osteoartritei.
  • Colesterol crescut și (sau) ateroscleroză: Cercetătorii au ajuns la concluzia că, atunci când sunt luate în mod regulat timp de șase luni, tripeptidul de colagen a oferit beneficii pentru inimă, inclusiv:
    • Niveluri îmbunătățite de colesterol
    • Reducerea factorilor de risc pentru ateroscleroză (întărirea arterelor)

Mod de administrare:

Adulti: 1-2 capsule pe zi, între mese sau conform recomandării consultantului de specialitate. Capsulele pot fi înghițite care atare sau desfăcute, iar pulberea poate fi dizolvată în apă.

Durata de administrare:

Studiile au demonstrat ca pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minim 12 săptămâni.

Contraindicații:

Nu se cunosc.

Atenționări

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25° C). A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat si echilibrat si al unui mod de viata sanatos. A nu se depasi portia zilnica recomandata.

Conținut pachet:

Flacon PET cu 60 de capsule.

Produse Similare

Produse recomandate