Previous
Next

Artro Formula Forte capsule, Nutrific

58,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Susține o bună funcționare a oaselor și articulațiilor printr-o combinație eficientă de ingrediente naturale cu rol antiinflamator, antioxidant, antiartritic și analgezic.

Distribuiți produsul:

Artro Formula Forte capsule, Nutrific

Artro Formula Forte, 60 capsule vegetale, Nutrific

Sănătatea sistemului osos și articular este foarte importantă mai ales odată cu înaintarea în vârstă când pericolul apariției afecțiunilor oasoase și articulare crește. Lipsa de mobilitate și durerile persistente pot îngreuna activitățile zilnice. Suplimentul Nutrific Artro Forte Formula vine să susțină o bună funcționare a oaselor și articulațiilor printr-o combinație eficientă de ingrediente naturale cu rol antiinflamator, antioxidant, antiartritic și analgezic. 

Susține flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor.

Beneficii:

Suplimentul Nutrific Artro Forte - formulă avansată cu lăptișor de matcă și Curcumin 95 - are grijă de starea de bine a sistemului osteoarticular mai ales prin susținerea flexibilității și mobilității articulațiilor.

Ingrediente:

Extract din rășină de tămâie (Boswellia serrata) cu 65% acizi boswellici, extract din scoarță de salcie (Salix alba) cu 25% salicină, extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa) standardizat în 95% curcuminoide totale, extract din fructe de ienupăr (Juniperus communis), lăptișor de matcă liofolizat, Bioperină - extract din fructe de piper negru (Piper nigrum) cu 95% piperine; capsula: vegetală.

Extract de tămâie (Boswellia serrata): Tămâia a fost utilizată din cele mai vechi timpuri în China, India, Orientul Mijlociu și Africa mai ales ca tratament adjuvant în bolile inflamatorii cronice, fiind foarte apreciată ca agent antiartritic și antiinflamator. Compușii activi ai rășinei de tămâie Boswellia serrata controlează gradul de inflamație din corp, reduc durerile asociate cu afecțiunile sistemului osteoarticular și redau flexibilitatea articulațiilor. Efectul său a fost comparat cu cel al antiinflamatoarelor nesteroidiene. 

Extract de salcie (Salix alba): Încă de acum mii de ani, extractul de scoarță de salcie a fost utilizat îndeosebi pentru efectele sale antiinflamatorii, antipiretice și analgezice. Câteva studii clinice susțin utilizarea extractelor de scoarță de salcie în cazul durerilor cronice ale spatelui și articulațiilor, precum și în osteoartrită. 

Extract de turmeric (Curcuma longa): Curcuminul este principiul activ din turmeric care se obține prin măcinarea rădăcinii de Curcuma longa. Este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice antiinflamatoare naturale, dar și unul dintre cei mai puternici antioxidanți cu potential terapeutic care trebuie luat în considerate în cazul artritelor. În urma unui studiu clinic inițiat în anul 2012 pe subiecți cu poliartrită reumatoidă cu nivel foarte ridicat de inflamație, curcuminul a depășit diclofenacul (medicament standard pentru artrită) fără a prezenta reacții adverse. Potrivit studiilor, curcuminul suprimă activitatea a cel puțin cinci categorii de factori moleculari care accelerează procesul inflamator în cazul artritelor reumatoide. 

Extractul din fructe de ienupăr (Juniperus communis): Se știe despre ienupăr că este folosit cu succes în afecțiunile ce țin de tractul respirator, însă eficiența sa a fost dovedită și pentru ameliorarea afecțiunilor reumatice, tonifierea țesuturilor conjunctive, prevenirea crampelor și relaxarea musculară. 

Lăptișorul de matcă: Lăptișorul de matcă este recunoscut pentru beneficiile sale antibacteriene, antitumorale, antialergice, antiinflamatoare, antioxidante. Conține o varietate de nutrienți necesari pentru imunitatea și sănătatea întregului organism. Cercetările arată că are o serie de efecte benefice și asupra sistemului osteoarticular, eliminând durerile și redând mobilitatea articulară. 

Extract de piper negru: Extractul de piper negru / Bioperina are un rol dublu, mai ales atunci când este alăturată curcuminului: de a crește absorbția acestuia la nivel intestinal și de a crește utilizarea hepatică prin activarea enzimelor de conversie specifice. 

Recomandări și indicații terapeutice:

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui compus în parte, suplimentul alimentar ARTRO FORTE FORMULA 60 capsule vegetale NUTRIFIC se recomandă în special în următoarele situații:

  • dureri articulare;
  • reumatism;
  • artrita reumatoidă;
  • osteoartrită.

Mod de administrare:

Câte 1 capsulă de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare:

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații:

A nu se utiliza de către persoanele sub 18 ani, femeile însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează.

Conținut pachet:

Flacon PET cu 60 capsule. Greutate netă: 37 g

Știai că…

… temperaturile foarte scăzută pot agrava afecțiunile reumatice? De aceea, simptomatologia acestora poate fi mai greu de controlat toamna și iarna, atunci când vremea devine rece, iar umezeala se accentuează. 

… denumirea generică de reumatism reunește o varietate de peste 100 de afecțiuni inflamatorii musculo-scheletale care afectează oasele, articulațiile, tendoanele, ligamentele și mușchii? Nu doar persoanele în vârstă sunt afectate de reumatism, ci și copiii și tinerii. 

... sănătatea articulațiilor poate fi redobândită și cu ajutorul suplimentelor naturale? Extractul de Curcuma longa, de exemplu, este o alternativă sănătoasă și eficientă la medicamentele antireumatice de sinteză, iar extractul de Boswellia redă mobilitatea articulațiilor. Ambele ingrediente se regăsesc în suplimentul alimentar ARTRO FORTE FORMULA. 

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Nutrific conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs.

Artro Formula Forte este un supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

Atenționări:

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25° C). A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat si echilibrat si al unui mod de viata sanatos. A nu se depasi portia zilnica recomandata.

Produse Similare

Produse recomandate