Supradyn Energy + Q10 Comprimate Filmate

Încarcă-te cu energie cu Supradyn Energy, o combinație de vitamine și minerale concepută special pentru a te ajuta să rămâi activ(ă) și să învingi starea de oboseală și epuizare chiar de la prima administrare. Fiecare comprimat este ușor de înghițit și conține 13 vitamine, inclusiv vitamina C și complexul de vitamina B, pentru a susține în mod natural producția de energie. Cele 12 minerale, inclusiv zinc și fier, ajută funcția cognitivă, iar Coenzima Q10 este importantă pentru producția de energie.

53,00 lei
50,35 lei Economisiți 5%
cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Beneficii:

Un plus de energie cu 13 vitamine și 9 minerale;

Complexul de vitamina B susține metabolismul;

Conține Coenzimă Q10;

Comprimate filmate ușor de înghițit;

Adulții și copii peste 12 ani câte un comprimat pe zi, la micul dejun.

Ingrediente active:

Fiecare comprimat filmat conține Vitamina A 800 μg, Vitamina B1 3.3 mg, Vitamina B2 4.2 mg, Vitamina B6 2 mg, Vitamina B12 3 μg, Vitamina C 180 mg, Vitamina D 5 μg, Vitamina E 12 mg , Vitamina K 25 μg, Biotină 50 μg, Acid folic 200 μg, Niacina 48 mg, Acid pantotenic 18 mg, Calciu 120 mg, Cupru 1 mg, Iod 150 μg, Fier 14 mg, Magneziu 80 mg, Mangan 2 mg, Molibden 50 μg, Seleniu 50 μg, Zinc 10 mg, Coenzimă Q10 4.5 mg

Pentru lista completă de ingrediente te rugăm să consulți prospectul.

Precauții:

Nu utiliza Supradyn Energy dacă ești hipersensibil (alergic) la oricare dintre componentele produsului. A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Conține o sursă de fenilalanina. Acesta este un supliment alimentar. Citește întotdeauna informațiile de pe ambalaj/prospect înainte de utilizare. Discuta cu medicul sau cu farmacistul dacă ai neclarități.

Mod de prezentare:

Cutie cu 30 comprimate filmate