Previous
Next

JutaVit Magneziu 250 mg + B6 Retard

20,00 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Magneziu B6 retard, Jutavit

50 tablete filmate

Jutavit Magneziu+B6+D3 are capacitatea de a reduce efectele stresului și a crește nivelul de energie. Se adresează persoanelor care depun efort fizic intens, persoanelor care depun un efort mental intens, precum și celor care doresc să aibă mai multă energie în zilele epuizante.

Distribuiți produsul:

JutaVit Magneziu 250 mg + B6 Retard

Magneziu B6 retard, Jutavit

50 tablete filmate

Jutavit Magneziu+B6+D3 are capacitatea de a reduce efectele stresului și a crește nivelul de energie. Se adreseazș persoanelor care depun efort fizic intens, persoanelor care depun un efort mental intens, precum și celor care doresc să aibă mai multă energie în zilele epuizante.

Magneziul este necesar pentru buna funcţionare a nervilor şi muşchilor, în metabolismul glucidelor şi a lipidelor. Recomantat pentru tratarea deficitului de magneziu. Vitamina B6 facilitează asimilarea magneziului.

Ingrediente: citrat de magneziu (1785,7 mg/tabletă), agent de încărcare (fosfat dicalcic, celuloză), agent de glazare (acid de stearină), agent antiaglomerant (stearat de magneziu), stabilizator (hidroxipropilmetilceluloză), clorhidrat de piridoxină.

Administrare: 1 tabletă pe zi, înghițit cu apă

Masa netă: 72.5 g

Depozitare: A se păstra în locuri uscate, răcoroase şi ferită de lumină

Producător: JuvaPharma Kft. Ungaria

Brand Jutavit Categorie Vitamine și Minerale Cod de Referință SKU 260935

Produse recomandate