Previous
Next

Doppelherz Lecitină+ Vitamine B, 40 comprimate

35,50 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Doppelherz Lecitină + Vitamine B pentru perioadele în care nivelul de stres crește, energia scade și tu trebuie să fii în formă.

Distribuiți produsul:

Doppelherz Lecitină+ Vitamine B, 40 comprimate

O capsulă de Doppelherz aktiv Lecitină+ Vitamine B conţine 500mg lecitină, combinată echilibrat cu Vitamine B importante pentru organism, plus Vitamina E pentru apărarea celulară.

      Vitaminele complexul B contribuie la metabolismul energetic  normal şi funcţionarea  normală a sistemului nervos. Vitamina B1 contribuie la menţinerea sănătăţii psihice. Vitamina B2 contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos  şi la metabolismul energetic normal. Vitamina B6 la metabolismul normal al proteinelor şi a glicogenilor şi, alături de Niacină, la reducerea aboselii şi extenuării. Folatul contribuie la procesul de diviziune celulară şi la buna funcţionare  a hematopoiezei. Vitamina B12 susţine metabolismul energetic normal şi contribuie la formare normală a globulelor rosii. De asemenea, are rol în funcţionarea normală a sistemului imunitar şi contribuie la reducerea oboselii şi extenuării. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

    O capsulă conține:

  • Lecitină din soia   500 mg
  • Vitamina  E        15 mg
  • Niacină              13,5 mg
  • Vitamina B1       2,1 mg
  • Vitamina B2       2,4 mg
  • Vitamina B6       2,4 mg
  • Vitamina B12     3,0 µg
  • Acid folic           200   µg

       Ingrediente: Lecitină (din soia) 50%, gelatină , ulei rafinat de soia,  glicerol, monostearat de glicerol, Vitamina E, sorbitol, nicotinamida, oxid de fer, ciancobalamina (vitamina B12) , riboflavin (Vitamina B2) , clorhidratde piridoxină (vitamina B6), oxizi de fier ( coloranţi), apă, nitrat de tiamină (Vitamina B1), acid folic.  

Recomandare pentru utilizare: Se recomandă 2 capsulă zilnic, în timpul meselor , cu suficient lichid.

       Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original.

Producător: Queisser Pharma.

   

Brand Doppelherz Categorie Vitamine și Minerale Cod de Referință SKU 158782

Produse recomandate