Previous
Next

Plantusin Gât Iritat, R64, 20 dropsuri

26,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Plantusin Gât Iritat Drops are efect antiinflamator, antiseptic și antialgic asupra faringelui și corzilor vocale, este emolient, balsamic – calmează iritațiile și durerile de gât Efectele se simt încă de la primele administrări fără reacții adverse. Nu conține conservanți, coloranți sau arome artificiale.

Distribuiți produsul:

Plantusin Gât Iritat, R64, 20 dropsuri

Plantusin Gât Iritat Drops are efect antiinflamator, antiseptic și antialgic asupra faringelui și corzilor vocale, este emolient, balsamic – calmează iritațiile și durerile de gât Efectele se simt încă de la primele administrări fără reacții adverse. Nu conține conservanți, coloranți sau arome artificiale.

Dropsuri din plante și uleiuri esențiale cu efect liniștitor și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale.

Beneficii:

Calmează în caz de iritație în gât și faringe (salvie, coada șoricelului, mentol, uleiuri esențiale de eucalipt și lămâie)

Emolient și expectorant (Grindelia)

Calmează căile respiratorii superioare (lemn dulce)

Prezintă activitate antiseptică (salvie)

Ingrediente:

Zahăr, sirop de glucoză, apă, miere de albine 8%, extract hidrogliceric de propolis 2%, extract moale de plante [partea aeriană de Grindelia robusta (Grindeliae herba), partea aeriană de salvie (Salviae herba), rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), muguri florali de cuișoare (Caryophylli flos)] min. 1% în proporții variabile, amestec volatil 1% [uleiuri esențiale de: mandarine (Citri reticulatae aetheroleum) 30%, eucalipt (Eucalypti aetheroleum) 25%, lămâie (Citri aetheroleum) 14%, fenicul (Foeniculi aetheroleum) 10%, anason stelat (Anisi stelati aetheroleum) 10%, coada șoricelului (Millefolii aetheroleum) 1%; mentol 10%], corector de aciditate: acid citric obținut pe cale naturală.

Mod de administrare:

Copii 5-12 ani: câte 1 drops de 2-3 ori pe zi.

Copii peste 12 ani și adulți: câte 1 drops de 4-5 ori pe zi, sau la nevoie.

Dropsurile se ţin în cavitatea bucală până se topesc; nu se mestecă şi nu se înghit întregi.

După administrare, timp de 30 de minute este bine să nu consumați alimente sau lichide. 

Arii de acțiune:

Antiinflamator, Gât iritat, Răgușeală, Respirator, Tuse

Atenționări:

Nu se recomandă în sarcină, alăptare și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor.

Asocieri recomandate:

Pentru eliminarea disconfortului respirator, se pot asocia cu capsule Biosept A5, Biomicin A2/ Biomicin A14, Biomicin forte A3/ Biomicin forte A15, produsele din gama Hapciu, ceai Plantusin R1.

Tip produs:

Supliment alimentar

Greutate netă:

100 gr

Condiții de păstrare:

La temperatura mediului ambiant, ferit de acțiunea directă a razelor solare

Vedeți Prospectul

Produse Similare

Brand Fares Categorie Suplimente alimentare Cod de Referință SKU 266462

Produse recomandate