Previous
Next

Metabo Lipid, 60 capsule, Sun Wave

65,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Metabo Lipid capsule este indicat pentru normalizarea colesterolului și trigliceridelor. Susține sănătatea inimii și a vaselor de sânge. 

Distribuiți produsul:

Metabo Lipid, 60 capsule, Sun Wave

Metabo Lipid capsule este indicat pentru normalizarea colesterolului și trigliceridelor. Susține sănătatea inimii și a vaselor de sânge. 

Proprietăți:

- poate contribui la normalizarea colesterolului si trigliceridelor;

- poate sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange.

Mod de administrare: 

1 capsulă de 2 ori pe zi, cu un pahar cu apă.

Ingrediente pentru porția zilnică recomandată – 2 capsule:

Ingredient    Cantitate 

Extract din fructe de Bergamotă,

conținând flavonoide    700 mg 175 mg

Ulei din semințe de In, 1000 mg

conținând acid linoleic 70 – 240 mg

și acid alfa-linolenic    500 – 700 mg

Ulei de usturoi inodor  10 mg

conținând alicină    0,2 mg

Ulei din seminte de in (Linum usitatissimum), cu 7-24% acid linoleic si 50-70% acid alfa-linolenic; extract din fructe de Bergamota (Citrus medica var. sarcodactylis), cu 25% flavonoide; capsula (gelatina, glicerol, colorant: oxid rosu de fier); ulei de Floarea-soarelui; ulei inodor de Usturoi (Allium sativum), cu 2 % alicina; emulsifiant: dioxid de siliciu.Uleiul de in contine mulți nutrienți valoroși pentru organism. Printre acestea, acidul linoleic și acidul alfa-linolenic. Acidul alfa-linolenic (AAL) contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge. Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 2 g de AAL.Usturoiul si extractul de bergamotă ajută la menținerea valorilor normale ale trigliceridelor și ale colesterolului și la funcționarea normală a inimii.Uleiul de usturoi fiind inodor, nu produce mirosul specific, dupa utilizare.

Precauții:

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei de expirare inscrisa pe ambalaj. A se citi prospectul inainte de utilizare. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Prezentare:

60 capsule moi

Metabo Lipid capsule moi (pentru valori normale ale colesterolului) este un supliment alimentar din si poate contribui la ameliorarea diverselor simptome, la recomandarea medicului sau farmacistului.

Vedeți Prospectul

Brand Sun Wave Categorie Suplimente alimentare Cod de Referință SKU 266073
Comentarii (0)

Produse recomandate