Previous
Next

Biomicin Forte capsule moi, Fares

22,50 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Biomicin Forte este un antibiotic natural recomandat în infecții respiratorii (răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronșită), infecții digestive (enterite, enterocolite), parazitoze intestinale sau infecții urinare (antibiotic natural). Biomicin Forțe capsule conține: ulei esențial de cimbru 80 mg, ulei esențial de cuișoare 20 mg, ulei de floarea soarelui. Produsul este 100% natural, fără adaos de arome, coloranți sau alți aditivi.

Distribuiți produsul:

Biomicin Forte capsule moi, Fares

Biomicin Forte este un antibiotic natural recomandat în infecții respiratorii (răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronșită), infecții digestive (enterite, enterocolite), parazitoze intestinale sau infecții urinare (antibiotic natural). Biomicin Forțe capsule conține: ulei esențial de cimbru 80 mg, ulei esențial de cuișoare 20 mg, ulei de floarea soarelui. Produsul este 100% natural, fără adaos de arome, coloranți sau alți aditivi.

Antibacterian natural împotriva infecțiilor respiratorii. Formulă naturală pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Uleiul esențial de cuișoare împiedică dezvoltarea tulpinilor ce cauzează infecții respiratorii de natură bacteriană.

Beneficii:

Antibacterian natural cu spectru larg de acțiune (Haemophilus influenzae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pneumoniae, Moraxella catarrhalis, Acinetobacter, Streptococcus pyogenes, Porphyromonas spp., Peptostreptococcus spp., Fusobacterium spp., Staphylococcus epidermis), testat în laborator pe aromatograme similar antibiogramelor.

Proprietăți:

Antibacterian cu acțiune asupra unui spectru larg de germeni patogeni; antiviral; antifungic; antiparazitar; antiinflamator; antispastic.

Recomandat:

Infecții și inflamații respiratorii (răceala, gripă, sinuzită, amigdalită, faringită, bronșită, pneumonie virală);

Infecții digestive (enterite, enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, parazitoze intestinale);

Infecții urinare (uretrite, cistite, pielonefrite, prostatite).

Biomicin Forte se recomandă și în situaţiile în care se doreşte evitarea efectelor adverse ale antibioticelor de sinteză.

Eficiență confirmată în infecții bacteriene cu diferite localizări:

Respiratorii: faringo amigdalită, traheobronşită – peste 89%

ORL: sinuzită, otită – peste 87%

Cutanate: impetigo, furunculoză, stafilococie cutanată, abces, foliculită, acnee, eczeme – peste 93%;

Recomandat și celor care nu mai răspund la antibioterapie sau prezintă intoleranțe si reacții alergice.

Nu generează efecte adverse.

Spre deosebire de antibioticele de sinteză, administrarea repetată de Biomicin Forte nu produce rezistență, nu generează hepato și nefro-toxicitate, nu afectează flora intestinală si imunitatea, nu induce alergii şi nu favorizează apariţia candidozei.

Ingrediente:

Ulei de floarea soarelui.

Ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum).

Ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum).

Cimbrul are efect antibacterian; uşurează expectoraţia; contribuie la

apărarea naturală a organismului;

Cuișoarele ajută la menţinerea sănătăţii şi confortului gurii şi gâtului; ajută la menţinerea sănătăţii tractului respirator.

Învelișul capsulei este pe bază de gelatină din pește.

Mod de administrare:

Copii 10-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă.

Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.

Durata curei: 10-15 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Atenționări:

Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează şi copiilor sub 10 ani.

Evitaţi supradozarea sau abuzul.

Nu se administrează pe stomacul gol.

Forma de prezentare:

Cutie cu 15 capsule moi

Tip produs:

Supliment alimentar

Condiții de păstrare:

La loc uscat și la temperatura mediului ambiant.

Sfaturi practice de dietă și stil de viață:

Pentru eliminarea disconfortului respirator și favorizarea expectorației, evitaţi consumul de produse lactate, dulciuri cu zahăr alb, făină albă, grăsimi şi prăjeli. Consumaţi alimente hrănitoare şi uşor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub formă de suc sau coapte ori fierte şi, de asemenea, supe calde. Beţi multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspăt stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere). Astfel, evitaţi deshidratarea și ajutaţi expectoraţia prin fluidificarea secreţiilor mucoase.

Produse Similare

Brand Fares Categorie Suplimente alimentare Cod de Referință SKU 260827

Produse recomandate