Previous
Next

Plantusin Sirop 250 ml, Fares

21,50 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Plantusinul este un sirop de tuse natural din plante medicinale cu acțiune atât în tusea seacă prin efect de calmare, cât și în tusea productivă prin efect expectorant. Siropul Plantusin Fares protejează mucoasa traheobronșică și susține bună funcționare a aparatului respirator. 

Distribuiți produsul:

Plantusin Sirop 250 ml, Fares

Plantusin Sirop R8 250 ml, Fares

Plantusinul este un sirop de tuse natural din plante medicinale cu acțiune atât în tusea seacă prin efect de calmare, cât și în tusea productivă prin efect expectorant. Siropul Plantusin Fares protejează mucoasa traheobronșică și susține bună funcționare a aparatului respirator. Fluidifică secrețiile bronșice și favorizează expectorația. Siropul este calmant, antitusiv cu efecte favorabile în tusea spastică și este emolient (protejează mucoasele iritate). Plantusin este antiseptic al căilor respiratorii.

Recomandări:

Tuse de diferite etiologii: tusea seacă, iritativă, spastică sau productivă;

Răceală și gripă;

Laringită, faringo-traheită, bronșită.

Ingrediente:

Zahăr invertit.

Extracte apoase de: muguri de pin (Pini turiones), frunze de pătlagină (Plantaginis folium), cimbrişor (Serpylli herba), flori de tei (Tilliae flos), frunze de podbal (Farfarae folium), frunze de iederă (Hederae helicis folium), Grindelia (Grindeliae herba), scai vânăt (Eryngii plani herba), trei fraţi pătaţi (Violae tricoloris herba), scaiul vântului (Eryngii campestri herba), extract uscat 4:1 de roua cerului (Droserae herba), extract uscat 5:1 de Grindelia (Grindeliae herba) - min. 35%, în proporţie variabilă.

Antioxidant: Vitamina C

Uleiuri esenţiale de: lămâie (Citri aetheroleum), scorţişoară (Cinnamomi aetheroleum), pin (Pini aetheroleum), eucalipt (Eucalypti aetheroleum) - min. 0,11%, în proporţie variabilă.

Rețeta complexă cu 12 plante medicinale și 4 uleiuri esențiale pentru sănătatea aparatului respirator. Mugurii de pin fluidifică secrețiile bronșice, favorizând expectorația. Alături de scai vânăt, flori de tei și cimbrișor, împreună, calmează iritațiile de la nivelul mucoaselor și le protejează.

Gust și culoare date de plante. Aroma siropului este dată de florile de tei. Culoarea plăcută are la bază cimbrișor și scaiul vântului.

Mod de administrare:

Copii 2-5 ani: 2-3 linguriţe pe zi.

Copii 6-12 ani: 4-5 linguriţe pe zi.

Copii de peste 12 ani şi adulţi: 3-4 linguri pe zi.

Durata curei: 7-14 zile.

Dozele recomandate asigură necesarul zilnic de vitamina C.

Sarcina și alăptare:

Se poate consuma de către femeile însărcinate și mamele care alăptează.

Contraindicații:

Nu se recomanda în caz de diabet.

Efecte secundare și interacțiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare sau interacțiuni medicamentoase.

Forma de prezentare:

Flacon cu 250 ml

Tip produs:

Supliment alimentar

Condiții de păstrare:

La temperatura mediului ambiant, ferit de acțiunea directă a razelor solare

Produse Similare

Brand Fares Categorie Suplimente alimentare Cod de Referință SKU 157484

Produse recomandate