Previous
Next

Propotuss Sirop cu Cimbru de Câmp și Propolis, Dietmed

47,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Formula complexă cu conținut ridicat de principii active de origine vegetală și apicolă cu rol antiinflamator, antiinfecțios și antispastic.

Distribuiți produsul:

Propotuss Sirop cu Cimbru de Câmp și Propolis, Dietmed

Formula complexă cu conținut ridicat de principii active de origine vegetală și apicolă cu rol antiinflamator, antiinfecțios și antispastic.

Propolisul este unul dintre cei mai cunoscuți compuși ai stupului, fiind alcătuit din rășina vegetală, polen, ceară de albine, utilizat pentru a sigila stupul de patogeni. Peste 300 de compuși diferiți au fost identificați în compoziția propolisului, printre care compuși cu rol antiinfecțios și compuși cu rol antioxidant.

Prin efectele antiinfecțioase deținute, propolisul poate fi considerat un “antibiotic” natural, fiind totodată util și în alte tipuri de infecții precum cele virale și fungice. Propolisul susține sănătatea orală, putând fi utilizat pentru ameliorarea erupțiilor herpetice, în cazul aftelor și în afecțiuni gingivale ușoare.

Mierea a exercitat de-a lungul timpului efecte antioxidante, precum și antibacteriene și antivirale (datorita peroxidului de hidrogen conținut în mod natural). Susține vindecarea sănătoasă a leziunilor și refacerea eficienta a țesuturilor și previne infectarea rănilor. Calmează mucoasele iritate la nivelul gurii și gatului și ameliorează tusea. Echinacea este o planta utilizata încă din cele mai vechi timpuri pentru efectele benefice în prevenția și ameliorarea infecțiilor de diverse etiologii.

Este cunoscut atât empiric dar și prin studii efectul benefic al administrării de Echinacea asupra sistemului imunitar, susținând acțiunea acestuia împotrivă unui spectru larg de patogeni. Administrarea de Echinacea în perioadele infecțiilor sezoniere poate reduce cu până la 50% riscul de a dezvolta o afecțiune virala și poate scurta cu 1.5 zile durata unui episod de răceală sau gripa. Acest lucru se datorează creșterii capacității organismului de sintetiza globule albe, care se manifeta inclusiv la nivelul mocoaselor cailor respiratorii superioare, împiedicând cantonarea și dezvoltarea patogenilor la nivelul acestora

Cimbrul are efect antibaterian, antiviral și antifungic, fiind util în ameliorarea infecțiilor de diverse etiologii și reducând rezistenta anumitor bacterii la antibiotice precum penicilina. A fost utilizat frecvent în ameliorarea tusei, atât pentru efectele dezinfectante, dar și pentru capacitatea de a reduce iritația la niveluol mucosei respiratorii și de a reface funcția de bariera a acestora. 

Roua-cerului este o planta carnivora utilizata frecvent pentru ameliorarea infecțiilor respiratorii și manifestărilor acestora: bronșită, bronșiolită, traheita, astm, tuse, tuse convulsiva. Efectele benefice se datorează proprietăților mucolitice și antispastice pe care le deține.

Ingrediente:

Apă, zahar brun (îndulcitor), Miere 6 g, extract de propolis 720 mg, Cimbru de camp 792 mg, Echinacea 192 mg, Roua-cerului 60 mg- 30 ml, sorbat de potasiu (conservant).

Direcție de recomandare:

Tuse seacă, infecții respiratorii de tract superior. Formula complexă cu conținut ridicat de principii active de origine vegetală și apicolă cu rol antiinflamator, antiinfecțios și antispastic.

Mod de administrare:

Copii peste 8 ani: cate 1 măsură (10ml) de 3 ori-zi, după masa;

Adulți: cate 1 măsură (15ml) de 3 ori-zi, după masa.

Contraindicații:

Nu se recomanda administarea în cazul persoanelor cu alergie la produsele stupului. Nu se recomanda administrarea în cazul diabeticilor și copiilor 8 ani. În anumite situații pot apărea reacții precum flatulență, greata, tulburări de tranzit. 

Utilizarea de către copiii mici, persoanele aflate sub tratament medicamentos, femeile însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează se poate face doar la recomandarea unui consult de specialitate.

A se pastra în ambalajul original, la temperatura camerei. A nu se lasă la îndemăna și vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variata și echilibrata și un mod de viață sănătos.

Particularități: 

1_fara-lactoza.png   1_fara-gluten.png

Cantitate:

250 ml.

Produs în Portugalia

Produse Similare

Produse recomandate