Previous
Next

Biomicin Urinar, A20, 15 capsule moi, Fares

22,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Biomicin Urinar A20 capsule contribuie la apărarea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atât feminin cât și masculin), având un spectru larg de acțiune, ajută la calmarea iritațiilor la nivelul tractului urinar, ajută și la calmarea senzațiilor neplăcute apărute la urinare.

Distribuiți produsul:

Biomicin Urinar, A20, 15 capsule moi, Fares

Proprietăți:

- poate să contribuie la apărarea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atât feminin cât și masculin), având un spectru larg de acțiune;

- poate ajută la calmarea iritațiilor la nivelul tractului urinar;

- poate ajută la calmarea senzațiilor neplăcute apărute la urinare.

Ingrediente active per capsulă:

Ulei de floarea soarelui 150 mg, ulei esenţial de șovârv (Origani aetheroleum) 90 mg, ulei esențial de scorțișoară (Cinnamomi aetheroleum) 5 mg, ulei esenţial de cimbru de cultură (Thymi aetheroleum) 5 mg. Învelișul capsulei este pe baza de gelatină de peste.

Mod de administrare:

Copii 10-14 ani: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, la 1 ora după masă.

Copii peste 14 ani și adulți: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 1 ora după masă.

Durata unei cure este de 10-15 zile.

La recomandarea medicului se pot administra 3-4 capsule pe zi, timp de 20 de zile.  Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Prezentare:

15 capsule

Biomicin urinar A20 15 capsule Fares este un supliment alimentar din investigatii și analize de laborator sumarul de urină: biochimie și sediment urinar, urocultura și poate contribui la ameliorarea diverselor simptome, la recomandarea medicului sau farmacistului.

Produse Similare

Brand Fares Categorie Răceală și Gripă Cod de bară EAN 5941141011690 Cod de Referință SKU 262114

Produse recomandate