Previous
Next

Calciu+D3 Osteo 1000 effervescent, Doppelherz

25,50 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Supliment alimentar cu îndulcitor, 15 comprimate efervescente cu gust de lămâie. Calciu şi vitamina D3 pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos. 1 comprimat efervescent de calciu +D3 osteo 1000 administrat zilnic acoperă necesarul mediu de Calciu şi vitamina D3 al unui adult.

Distribuiți produsul:

Calciu+D3 Osteo 1000 effervescent, Doppelherz

Calciu şi vitamina D3 pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos. 1 comprimat efervescent de calciu +D3 osteo 1000 administrat zilnic acoperă necesarul mediu de Calciu şi vitamina D3 al unui adult.

Recomandare pentru utilizare:

Se recomandă 1 comprimate efervescent dizolvat într-un pahar de apă (200ml), zilnic.

1 comprimat efervescent conţine :

Calciu            1000 mg   
Vitamina D3        5 µg

Ingrediente: Acid citric (acidifiant), carbonat de calciu, acid malic (acidifiant), bicarbonat de sodiu,amidon de cartof (agent de încărcare), fosfat de calciu (agent antiaglomerant), ciclamat de sodiu (îndulcitor), aromă, zaharină sodică (îndulcitor),  Vitamina D3, riboflavin 5-fosfat de sodiu (colorant).

Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original. 

Producător: Queisser Pharma.

Produse recomandate