Previous
Next

Doppelherz Omega 3-6-9, 30 comprimate

35,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Omega 3-6-9, Doppelherz 

Supliment alimentar. Acizii graşi polinesaturaţi Omega-3 DHA şi EPA contribuie la funcţia normală a inimii.

Cutie x 30 capsule

Distribuiți produsul:

Doppelherz Omega 3-6-9, 30 comprimate

Capsulele Doppelherz aktiv Omega -3-6-9 au un conţinut bogat  în acizi graşi nesaturaţi Omega -3,-6,-9 valoroşi, precum: EPA (acid eicosapentaenoic), DHA (acid docosahexaenoic), acid linolenic, acid oleic.

Acizii graşi polinesaturaţi Omega-3 DHA şi EPA contribuie la funcţia normală a inimii, efectul benefic se obţine în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA şi DHA.

Formula produsului este îmbogăţit cu acizii graşi Omega -6, proveniţi din uleiul obţinut prin presarea la rece a seminţelor de in (Linum usitatissimum). Dintre acizii graşi omega-6, o importanţă deosebită organismul uman o are acidul linoleic.  Suplimentar, uleiul de măsline, presat la rece furnizează acizi graşi Omega -9, al căror reprezentant este acidul oleic, cel mai răsândit  acid gras natural. În plus, formula este completată de Vitamina E, nutrient important care contrebuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

1 capsule conţine: Ulei de peşte 405 mg, Ulei de in 336 mg, Ulei de măsline 265 mg, Acizi graşi Omega -3 450mg, Acizi graşi Omega -6 66 mg, Acizi graşi Omega -9  266 mg.

Ingrediente: Ulei de peşte (28%), ulei din seminţe de in (Linum usitatissimum) presat la rece (23%), gelatină, ulei de măsline (Olea europaea) presat la rece (18%), glicerol (agent de umezire ), DL-alfa -tocoferol acetat (vitamina E), oxizi de fier. 

Recomandare pentru utilizare: Se recomandă 2 capsule pe zi, după masă, cu suficient lichid.

   Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original.

Producător: Queisser Pharma.

Brand Doppelherz Categorie Multivitamine și Minerale Cod de Referință SKU 263197
Comentarii (0)

Produse recomandate