Previous
Next

Omega-3 extra 1000 mg, Doppelherz

95,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Omega-3 extra 1000 mg, Doppelherz

Acizii graşi polinesaturaţi Omega-3 (EPA) şi (DHA) contribuie la funcţia normală a inimii.

Distribuiți produsul:

Omega-3 extra 1000 mg, Doppelherz

Omega-3 1000 mg, Doppelherz 120 capsule

Organismul uman nu este capabil să producă acizi graşi Omega-3, aceştia trebuie aduşi din alimentaţie. Reprezentanţi importanţi ai acizilor graşi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) şi docosahexaenoic (DHA). Surse bune sunt peştii graşi care trăiesc în ape reci, cum ar fi somonul, heringul şi macronul. Acizii graşi polinesaturaţi Omega-3 (EPA) şi (DHA) contribuie la funcţia normală a inimii.

Formula este îmbunătăţita cu Vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

O capsulă de Doppelherz aktiv Omega 3 extra 1000mg furnizează 180 mg EPA şi 120 mg DHA, fiecare capsulă conţine 12 mg de Vitamina E.

Ingrediente: Ulei de somon (69%), gelatină, gricerol (umectant), apă purificată (solvent), DL-alpha tocoferol (vitamina E). Fără coloranţi artificiali.

Recomandare pentru utilizare: Se recomandă 2 capsule pe zi, în timpul mesei, cu suficient lichid.

   Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original.

Producător: Queisser Pharma.

Produse recomandate