Previous
Next

Doppelherz Lecitina Forte 1200, 30+10 capsule

37,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Lecitina Forte 1200, 30+10 capsule

Lecitina este un fosfolipid şi participă la constituirea membranelor celulare la nivelul creierului şi celulelor nervoase.

Solicitările deosebite, precum: o alimentaţie neechilibrată, vârsta înaintată, perioadele de efort fizic şi psihic pot conduce la un necesar crescut de lecitină, fiind utilă, îndeosebi, cea de origine vegetale.

Distribuiți produsul:

Doppelherz Lecitina Forte 1200, 30+10 capsule

 În compoziţia lecitinei din soia se găsesc substanţe importante pentru organism: cholina, inozitolul şi acizii graşi nesaturaţi (AGN), Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcând  posobilă sinteza neurotransmiţătorilor - substanţe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase.

Lecitina este un fosfolipid şi participă la constituirea membranelor celulare la nivelul creierului şi celulelor nervoase.

Cholina serveşte în organism la sinteza acetilcholinei-transmiţător de impulsuri nervoase- impulsuri care sunt responsabile de desfăsurarea corectă a proceselor de învăţare, de puterea de concentrare  şi de capacitatea de a regenerare a sistemului nervos.

Inozitolul este un nutrient important ce face parte din structura unor lipide, precum fosfatidilinozitol şi fosfatidilinozitolfosfat.

1 capsulă conţine 1200 mg Lecitina  

Ingrediente: Lecitină din soia 64%, gelatină (agent gelatinizant), ulei de floarea-soarelui (substanţă suport), glicerol (agent de umezire).

Recomandare pentru utilizare: Se recomandă 1 capsulă zilnic, în timpul meselor , cu suficient lichid. În caz de nevoie, doza se poate mări până la 2 capsule pe zi.

       Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original.

Producător: Queisser Pharma.

Brand Doppelherz Categorie Multivitamine și Minerale Cod de Referință SKU 261478

Produse recomandate