Previous
Next

Cârcel stop, Doppelherz

22,40 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Cârcel stop 30 comprimate

Mai ales în perioade de efort fizic intens, organismul are nevoie de nutrienţi suficienţi pentru a-şi menţine starea de sănătate şi capacitate de răspunde provocărilor zilnice. 

Distribuiți produsul:

Cârcel stop, Doppelherz

   

 Magneziul şi Potasiul sunt două minerale important care conlucrează în numeroase procese  metabolice din organism. Mai mult, pentru o bună metabolizare a Potasiului de către celule este necesară o aprovizionare suficientă cu Magneziu. 

Magneziul,  alături de Potasiu contribuie la metabolismul energetic normal, dar şi la funcţionarea normală a sistemului nervos şi a celui  muscular. Magneziu contribuie, de asemenea, la echilibrul electrolitic. Potasiu contribuie la  menţinerea tensiunii arteriale normale.

Fierul intervine în formarea normală a globulelor roşii, care sunt importante pentru  transportul oxigenului în sânge, dar contribuie şi la reducerea oboselii şi extenuării. Zincul contribuie la funcţionarea normală  a sistemului imunitar, care este influenţat, în mare măsură, de activitatea fizică şi sport. Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienţilor, dar şi la menţinerea concentratiilor normale ale glucozei din sănge.

Vitamina B6 contribuie la formarea normală a globulelor roşii şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar, iar vitamina B12, contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos.

Ingrediente: Bicarbonat de potasiu, oxid de magneziu, celuloză microcristalină (agent de încărcare), carboximetilceluloză sodică şi hidroxipropilmetilceluloză (agent de îngroşare), acizi graşi ( agent antiaglomeranţi), sulfat de zinc, sulfat feros, săruri de magneziu ale acizilor graşi alimentari (agent antiaglomerant), hidroxipropilceluloză (stabilizator), clo9rhidrat de piridoxină, talc şi dioxid de siliciu (agenţi antiaglomeranţi), cianobalamină, ulei  de nucă de cocos (agent gelatinizant), dioxid de titan (colorant), clorură de crom(III).   

 Mod de administrare: Se recomandă 1 comprimat pe zi, după masă, cu o cantitate suficientă de lichid, fără a se mesteca. 

1 comprimat conţine: magneziu 300mg; potasiu 300mg; zinc 5mg; fier 3,5 mg; crom 30 µg; vitamina B6 4 mg; vitamina B12 2 µg;

Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original. Cantităţile  ce depăşesc 250mg de magneziu pot avea efect laxativ la persoanele sensibile. Persoanele care prezintă afecţiuni renale sau cardiace trebuie şă consulte medicul înainte de a consuma potasiu.

Producător: Queisser Pharma.

Produse recomandate