Previous
Next

Doppelherz Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu, 30+10 comprimate

29,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu, Doppelherz 30+10 comprimate/cutie

Magneziu şi Calciu pentru funcţionarea normală a sistemelor muscular şi osos. Zinc şi seleniu pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Un aport optim de vitamine şi minerale este o condiţie esenţială pentru starea de bine şi menţinerea capacităţii de efort a organismului.

Distribuiți produsul:

Doppelherz Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu, 30+10 comprimate

Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu, Doppelherz 30+10 comprimate/cutie

Magneziu şi Calciu pentru funcţionarea normală a sistemelor muscular şi osos. Zinc şi seleniu pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Un aport optim de vitamine şi minerale este o condiţie esenţială pentru starea de bine şi menţinerea capacităţii de efort a organismului.

Calciul şi Magneziul sunt două minerală de importanţă vitală, de care are nevoie organismul nostru pentru activarea şi susţinerea a numeroase procese biologice.

Calciul şi Vitamina D3 pentru integritatea sistemului osos

Deoarece Calciul este în permanenţă excretatde către organism, trebuie să se acorde o atenţie deosebită alimentaţiei bogate în calciu, în orice etapă a vieţii.

Calciul este o componentă de bază a întregului organism şi necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos. Deoarece substanţa minerală este o componentă principalăa scheletului şi îi conferă acestuia rezistenţă, este important să se asigure prin alimentaţie o cantitate suficientă.

"Elementul de integrare" Vitamina D3 contribuie la absorbţia normală a calciului şi la menţinerea sănătăţii sistemului osos. Organismul este capabil să producă Vitamina D3, prin acţiunea constantă a soarelui asupra pielii. De multe ori însă, această producţie proprie nu este suficientă în zona geografică în care ne aflăm noi pe glob.

Magneziu pentru muşchi, celule nervoase şi metabolism energetic normal. Asigurarea unei cantităţi suficiente de magneziu este importantă pentru alimentarea cu energie a celulelor corpului nostru. Magneziul joacă un rol important în activarea enzimelor, contribuie la metabolismul energetic normal şi la funţionarea normală a sistemelor nervos şi muscular. Un muşchi important al organismululi este muşchiul cardiac.

Seleniu şi Zinc pentru imunitate şi protecţie celulară. Seleniul joacă un rol extrem de important în numeroase procese metabolice în organism. Ca parte componentă a enzimelor, este de neînlocuit pentru activitatea acestora şi este folosit în schimbul de substanţe la nivel celular. De asemenea, contribuie la protejarea celulelor  împotriva stresului oxidativ şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar. În aceste acţiuni este sprijinit de Zinc, care contribuie la procesul de diviziune celulară, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi la funcţionarea normală a sistemulul imunitar.

Magna pentru sistemul osos şi protecţie celulară. Manganul este un microelement care intră în componenţa enzimelor şi contribuie la metabolismul energetic normal, la menţinerea sănătăţii sistemului osos şi la formarea normală a ţesuturilor conjuctive. În plus, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Recomandare pentru administrare: Se recomandă 1 comprimat zilnic, în timpul unei mese, cu suficient lichid nemestecat.

Un comprimat conţine: 

  • Calciu 400 mg
  • Magneziu 155 mg
  • Zinc 8,5 mg
  • Mangan 0,7 mg
  • Seleniu 20 µg
  • Vitamina D3 2 µg.

Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 grade celsius, în ambalajul original.

Producător: Queisser Pharma.

Brand Doppelherz Categorie Multivitamine și Minerale Cod de bară EAN 4009932763867 Cod de Referință SKU 160751 Forma de Prezentare Cutie cu 30+10 comprimate

Produse recomandate