Previous
Next

JutaVit Vitamina C 1000 mg Retard + Vitamina D3 + Zinc + Extract de Măcese, 100 tablete

26,00 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Vitamina C este in antioxidant eficace, mareste imunitatea organismului. Faciliteaza asimilarea fierului. Administrarea vitaminei C este recomandata in cazul alimentatiei fara vitamine, in convalescenta, extenuare si oboseala. Este cunoscut de multă vreme în medicina populară că fructele de măceş au un conţinut mare de vitamina C. Vitamina C 1000 mg de la Jutavit este un extras din fructe de măceş, un preparat retard care administrează gradual organismului vitamina C.

Distribuiți produsul:

JutaVit Vitamina C 1000 mg Retard + Vitamina D3 + Zinc + Extract de Măcese, 100 tablete

Vitamina C este in antioxidant eficace, mareste imunitatea organismului. Faciliteaza asimilarea fierului. Administrarea vitaminei C este recomandata in cazul alimentatiei fara vitamine, in convalescenta, extenuare si oboseala.

Este cunoscut de multa vreme in medicina populara ca fructele de maces au un continut mare de vitamina C. Vitamina C 1000 mg de la JutaVit este un extras din fructe de maces, un preparat retard care administreaza gradual organismului vitamina C.

Compozitie:

Vitamina C 1000 mg

Extract de fructe de maces 25 mg

Vitamina D3 10 mcg

Acid L-ascorbic, celuloză microcristalină, fosfat dicalcic, hidroxipropil metilceluloză, extract de măceș, oxid de zinc, lustruire (acizi grași), agenți anti-aglomerare (săruri de magneziu ale acizilor grași, talc, coloranți (dioxid de titan, oxizi de fier și hidroxizi de fier), amidon de porumb modificat, agent de umectare (polidextroză), ulei de cocos, zahăr, antioxidanți (L-ascorbat de sodiu, alfa-tocoferol), trigliceride ale acizilor grași cu lanț mediu, colecalcoli.

Mod de administrare:

1 comprimat/zi, se inghite cu apa.

Atentie: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor mici.

Brand Jutavit Categorie Multivitamine și Minerale Cod de Referință SKU 264769

Produse recomandate