Previous
Next

Vitamina B1 (Tiamină), 100mg, 100 capsule, Solgar

67,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Solgar® Vitamina B1 (tiamina) 100 mg conține vitamina B1, cunoscută și sub denumirea de tiamină, sub formă de capsule vegetale. Vitamina B1 este o vitamina B cheie și contribuie la reacțiile energetice din organism, cum ar fi conversia carbohidraților în glucoză, care este arsă în organism pentru energie.

Distribuiți produsul:

Vitamina B1 (Tiamină), 100mg, 100 capsule, Solgar

Proprietăți:

- poate contribui la bună funcționare a sistemului nervos;

- nu conține zaharuri, sare sau amidon.

Ingrediente:

Tiamină (vitamina B1, sub formă de tiamină HCl) 100 mg 9091-%VNR*

Vitamina B1 (tiamină) (sub formă de clorhidrat de tiamină), capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu și stearat de magneziu de origine vegetală), agenți de încărcare (celuloză microcristalină, hidroxipropilceluloză). Nu conține gluten, grâu, soia, lactate, drojdie, conservanți, îndulcitori, arome artificiale sau coloranți. Produsul poate fi consumat de vegani.

Mod de administrare: 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Precauții:

Dacă sunteți însărcinată, alăptați, vă aflați sub tratament medicamentos sau suferiți de o condiție medicală, consultați medicul sau farmacistul înainte de a administra acest produs. 

Prezentare:

100 capsule vegetale

Vitamina B1 100mg 100 capsule(Tiamină) este un supliment alimentar din grupa complex de vitamine B, conține ingrediente active Vitamina B1 (tiaminĂ) și poate contribui la ameliorarea diverselor simptome, la recomandarea medicului sau farmacistului.

Produse recomandate