Previous
Next

Elevit 2, Bayer

87,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Elevit 2 susține nevoile crescute de micronutrienti din timpul sarcinii, începând cu săptămână a 13-a până la naștere. Elevit 2 face parte din gama Elevit și are la bază formula Elevit 1, în plus mai conține acizi grași esențiali omega-3 (DHA și EPA) din surse de încredere. Elevit 2 susține mama prin întărirea sistemului imunitar, formarea normala a hemoglobinei și protejează celulele împotrivă stresului oxidativ.

Distribuiți produsul:

Elevit 2, Bayer

Elevit 2, 30 capsule moi, Bayer

Elevit 2 susține nevoile crescute de micronutrienti din timpul sarcinii, începând cu săptămână a 13-a până la naștere. Elevit 2 face parte din gama Elevit și are la bază formula Elevit 1, în plus mai conține acizi grași esențiali omega-3 (DHA și EPA) din surse de încredere.

Elevit 2 susține mama prin întărirea sistemului imunitar, formarea normala a hemoglobinei și protejează celulele împotrivă stresului oxidativ.

Beneficii:

Menținerea vederii și funcției normale a creierului viitorului nou-născut;

Creșterea țesutului matern;

Formarea normala a globulelor roșii și a hemoglobinei;

Menținerea sănătății sistemului osos.

Ingrediente:

MEG-3TM/ulei de peste (ameutes de tocoferoli naturali, ulei de floarea soarelui), bogat în DHA și EPA. Capsula: gelatina, glicerol (agent de umezire) E422, apa purificata, oxid nergu de fier E172, vitamina C (acid L-ascorbic), oxid de magneziu, ceara galena de albine (agent de îngroșare), fumarat feros, nicotinamina, vitamina A/beta caroten 30% (ulei de floarea soarelui), vitamina E (acetat de DL a-tocoferil), oxid de zinc, vitamina B5 (pantotenat de calciu microincapsulat), dioxid de siliciu E551 (agent de îngroșare), vitamins B12, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic sub forma de L-metilfolat de calciu și acid pterolimonoglutamatic, vitamina D, iodura de potasiu, selenit de sodiu anhidru, D-biotina, lecitina E322, trigiceride cu catena medie. Proprietăți: menținerea vederii și funcției normale a creierului viitorului nou-născut, creșterea țesutului matern, formarea normala a globulelor roșii și a hemoglobinei, menținerea sănătății sistemului osos.

Mod de utilizare:

1 capsula pe zi, în perioada de sarcina începând cu săptămână 13.

Forma de prezentare:

O cutie cu 30 de capsule moi.

Produse recomandate