Previous
Next

Dermedic Hydrain3 Hialuro Cremă intens hidratantă SPF15

74,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Dermedic Hydrain3 Cremă intens hidratantă este un produs intens hidratant, hrănitor, care acționează că protecție calmantă pentru pielea sensibilă uscată și deshidratată. Îmbunătățește capacitatea naturală a pielii de a reține hidratarea și reduce TEWL (pierderea de apă transepidermică). 

Distribuiți produsul:

Dermedic Hydrain3 Hialuro Cremă intens hidratantă SPF15

Dermedic Hydrain3 Cremă intens hidratantă este un produs intens hidratant, hrănitor, care acționează că protecție calmantă pentru pielea sensibilă uscată și deshidratată. Îmbunătățește capacitatea naturală a pielii de a reține hidratarea și reduce TEWL (pierderea de apă transepidermică). Complexul unic Aqualare®, în curs de brevetare, conține 4 forme. de acid hialuronic ajunge în diverse straturi ale epidermei restabilește hidro-echilibrul în piele și ajută la menținerea acestuia timp îndelungat. Nu astupă porii. Nu lasă peliculă grasă. Perfect că bază de machiaj.

Beneficii:

Conține complexul unic Aqualare, cu 4 forme de acid hialuronic, în curs de brevetare;

Îmbunătățește capacitatea naturală a pielii de a reține apă în țesuturi și reduce pierderea transepidermică de apă;

Întărește barieră cutanată și protejează pielea împotriva factorilor nocivi de mediu, inclusiv a întregului spectru de radiații solare, poluare și radicali liberi;

Hipoalergenica, cu apă termală.

Mod de utilizare:

Aplicați produsul uniform pe față, gât și decolteu și lăsați până la absorbția completă.

Ingrediente active:

Complex Aqualare (apa termala + 4 forme de acid hialuronic + Glicozaminoglicani + Trehalose), Esteri EUFA Omega-3 si Omega-6, Xpertmoist, Filtre UVA și UVB (SPF 15), Glicerina, Alantoina, Physavie, Vitamina E, Arginina

Forma de prezentare: 

Borcan 50 ml

Produse recomandate