Previous
Next

Dermedic Hydrain3 Hialuro Unt de corp ultra-hidratant

59,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Dermedic Hydrain3 Unt de corp ultra-hidratant este recomandat pentru hidratare intensivă și îngrijirea barierei cutanate pentru pielea foarte uscată, aspră și solzoasă. Oferă o ușurare imediată și reduce senzația astringentă. O acțiune tridirecțională a ingredientelor active hidratante și hrănitoare include hidratarea profundă și de lungă durată a pielii (un complex Aqualare inovator, în curs de brevetare, care conține, printre altele, 4 forme de acid hialuronic), hrănirea și regenerarea acesteia, precum și refacerea bunei funcționări a barierei sale de protecție. Produsul previne crăparea și keratoza epidermei.

Distribuiți produsul:

Dermedic Hydrain3 Hialuro Unt de corp ultra-hidratant

Dermedic Hydrain3 Unt de corp ultra-hidratant este recomandat pentru hidratare intensivă și îngrijirea barierei cutanate pentru pielea foarte uscată, aspră și solzoasă. Oferă o ușurare imediată și reduce senzația astringentă. O acțiune tridirecțională a ingredientelor active hidratante și hrănitoare include hidratarea profundă și de lungă durată a pielii (un complex Aqualare inovator, în curs de brevetare, care conține, printre altele, 4 forme de acid hialuronic), hrănirea și regenerarea acesteia, precum și refacerea bunei funcționări a barierei sale de protecție. Produsul previne crăparea și keratoza epidermei.

Beneficii:

Oferă pielii hidratare în profunzime și de lungă durată;

Conferă calmare imediată, reduce senzația de piele congestionată;

Reface funcția barierei cutanate;

Hipoalergenic, cu apă termală.

Mod de utilizare:

Aplicați un strat subțire și uniform de preparat pe piele și lăsați-l să se absoarbă. 

Ingrediente active:

Complex Aqualare (apa termala + 4 forme de acid hialuronic + Glicozaminoglicani + Trehalose), Glicerina, Ulei de cocos, Unt de shea, Ulei de migdale, Vitamina E

Forma de prezentare:

Borca 225 ml

Produse recomandate