Previous
Next

Dermedic Redness Calm Cremă concentrată pentru roșeată cronică

66,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Dermedic Redness Calm Cremă este un remediu eficient pentru pielea hiperreactivă afectată de cuperoză. Calmează iritația și elimină senzațiile de usturime și mâncărime. De asemenea, este recomandat pentru utilizare în stadiile inițiale ale rozaceei. Complexul ROSASHIELD de ultimă generație, în curs de brevetare, conține vitaminele A, C și E, precum și ioni de cupru, siliciu, calciu și magneziu. Produsul conține și Questice, care răcește pielea supraîncălzită și atenuează senzațiile de usturime și mâncărime. Ușurarea imediată a pielii reduce roșeața și minimizează aspectul capilarelor. Non-comedogen. 

Distribuiți produsul:

Dermedic Redness Calm Cremă concentrată pentru roșeată cronică

Este un remediu eficient pentru pielea hiperreactivă afectată de cuperoză. Calmează iritația și elimină senzațiile de usturime și mâncărime. De asemenea, este recomandat pentru utilizare în stadiile inițiale ale rozaceei. Complexul ROSASHIELD de ultimă generație, în curs de brevetare, conține vitaminele A, C și E, precum și ioni de cupru, siliciu, calciu și magneziu. Produsul conține și Questice, care răcește pielea supraîncălzită și atenuează senzațiile de usturime și mâncărime. Ușurarea imediată a pielii reduce roșeața și minimizează aspectul capilarelor. Non-comedogen. 

Beneficii:

Remediu pentru pielea afectată de cuperoză

Deconestionare imediată a pielii

Calmează iritația și elimină senzația de înțepătură și mâncărime

Răcorește pielea supraîncâlzită

Inhiba aparitia semnelor de neurodermatita

Previne dilatarea excesiva a capilarelor

Aduce aportul necesar de oligoelemente de care pielea are nevoie pentru a-si mentine echilibrul

Hipoalergenic, cu apa termala

Non-comedogenic

Ingrediente active: Apă termală, Complex Rosashield, Neutrazen, Troxerutina,Ennacomplex, Questice, Ulei de măsline, Phytosqualane, Ulei de avocado, Vitamina E, Alantoină

Mod de utilizare: aplicați produsul uniform pe față, gât și decolteu și lăsați până la absorbția completă. HIPOALERGENIC/TESTAT CLINIC.

Forma de prezentare: Tub 40 ml  

Produse recomandate