Previous
Next

Ceai Merișor, 30g, Dacia Plant

8,00 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Ceaiul de Merișor contribuie la menținerea sănătății tractului urinar, fiind eficient în tratarea infecțiilor urinare.

Distribuiți produsul:

Ceai Merișor, 30g, Dacia Plant

Ceaiul de Merișor contribuie la menținerea sănătății tractului urinar, fiind eficient în tratarea infecțiilor urinare.

Proprietăți:

Menținerea sănătății tractului urinar, fiind eficient în tratarea infecțiilor urinare.

Contribuie la:

- menținerea în limite normale a florei bacteriene la nivelul cailor urinare, putând fi utiliza, atât că adjuvant în paralel cu antibioticele, cât și în cazul prezenței sondei urinare.

Acțiuni:

Intern: antiseptic urinar, antiinflamator, diuretic, diaforetic (produce transpiraţie), astringent, expectorant, antitusiv, antioxidant și dezinfectant al cavității bucale.

Extern: antiseptic al cavității bucale.

Ingrediente:

Merișor (Vaccinium vitis-idaea) - frunze și lăstari.

Mod de administrare:

- pulberea cu administrare sublinguală - pulberea se obține prin măcinarea fină a frunzelor cu o râșniță electrică. Se ia câte 1 linguriță rasă, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, se ține sub limba timp de 10 -15 minute Iar apoi se înghite cu puțină apă;

- maceratul la rece - se prepară dintr-o lingura cu planta adăugată la 250ml de apă, se menține timp de 6 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară și se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30 minute înainte de mese;

- infuzia - se prepară dintr-o lingura cu planta adăugată la 250ml de apă clocotită, se menține timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoară și se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 minute înainte de mese.

Contraindicații:

Intoleranța la merișor.

Prezentare:

30 g

Brand Dacia Plant Categorie Ceaiuri Naturale Cod de Referință SKU 157506

Produse recomandate