Previous
Next

Dermedic Capilarte Șampon tratament pentru stimularea creșterii părului

54,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Stimuleaza micro-circulatia la nivelul scalpului si hraneste intens celulele foliculilor de par. Prelungeste faza anagena a cresterii parului. Reduce pierderea excesiva a parului. Creste volumul si grosimea firului de par. Stimuleaza cresterea firelor de par noi si puternice, creste volumul si grosimea acestora. Hipoalergenic. Ingrediente active: complex PilotantumTM, ProcapilTM, extract din celule stem de mar, extract de busuioc regal, cafeina, Zincidone, D-Panthenol, vitamina E, vitamina C, glicerol.

Distribuiți produsul:

Dermedic Capilarte Șampon tratament pentru stimularea creșterii părului

Proprietati:

- stimuleaza micro-circulatia la nivelul scalpului si hraneste intens celulele foliculilor de par;

- prelungeste faza anagena a cresterii parului;

- reduce pierderea excesiva a parului;

- creste volumul si grosimea firului de par;

- stimuleaza cresterea firelor de par noi si puternice, creste volumul si grosimea acestora;

- este hipoalergenic;

- recomandat pentru persoanele care sufera de alopecie de diferite etiologii, inclusiv caderea parului determinata de cauze genetice sau hormonale.    

Ingrediente active:

Complex PilotantumTM, ProcapilTM, extract din celule stem de mar, extract de busuioc regal, cafeina, Zincidone, D-Panthenol, vitamina E, vitamina C, glicerol.

Mod de utilizare:

Turnati o cantitate mica de sampon in palma si apoi aplicati pe scalpul umed. Masati cu atentie si usor parul pentru a elimina toate impuritatile. Lasati in contact cu pielea si parul cel putin 2 minute. Clatiti bine. Dupa 3 luni de tratament se recomanda o luna de pauza. Pentru a pastra efectul, se recomanda utilizarea in aceasta perioada a samponului fortifiant, care previne caderea parului. in cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa.   

Prezentare:

300 ml   

Produse recomandate