Previous
Next

Doppelherz Piele + Păr + Unghii

34,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Piele+Păr+Unghii , Doppelherz 30 comprimate

Comprimatele de la Doppelherz aktiv conţine vitamine, minerale şi oligoelemente atent selecţionate. În plus ele conţin 100 mg Extract de rodie, 50 mg Argilă şi 3 mg Acid hialuronic.   

Distribuiți produsul:

Doppelherz Piele + Păr + Unghii

Comprimatele de la Doppelherz aktiv conţine vitamine, minerale şi oligoelemente atent selecţionate. În plus ele conţin 100 mg Extract de rodie, 50 mg Argilă şi 3 mg Acid hialuronic.   

Vitaminele A, B2, Biotina, Niacina, precum şi oligoelemetul Zinc , contribuie la menţinerea sănătăţii pielii. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a pielii. Vitamina B6 contribuie la sinteza normală a cisteinei. Cisteina este un aminoacid care poate fi produs de către organism cu ajutorul Vitaminei B6. Keratina, componenta principală a pielii şi părului, se compune în mare parte, din cisteină. Cuprul ajută la pigmentarea normală a părului şi a pielii şi contribuie la menţinerea sănătăţii ţesuturilor conjunctive. Biotina şi zincul contribuie la menţinerea sănătăţii. În plus, Zincul contribuie şi la menţinerea sănătăţii unghiilor.  Acid folic joacă, la fel ca şi Vitamina B12 şi Magneziu, un rol important în procesul de diviziune celulară. Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal. Vitamina C şi E îsi aduc contribuţia la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: Celuloză microcristalină (agent de încărcare), oxid de magneziu, extract de rodie (Punica granutum) 14%, acid ascorbic (vitamina C), argilă 7%, alfa-tocoferol acetat, hidrolizat de colagen cu conţinut de acid hialuronic (4,2%), nicotinamidă, hidroxipropilmetilceluloză (stabilizator), D-pantotenat de calciu, carboximetilceluloză de sodiu (agent de îngrosare), oxid de yinc, oxid de titan (colorant), dioxid de siliciu şi talc (agent antiaglomeranţi), Vitamina A, ciancobalamina 0,1% (vitamina B12), clorhidrat de piridoxină ( vitamina B6), stearat de magneziu (acid antiaglomerant), Riboflavină (Vitamina B 2), nitrat de tiamină (vitamina B1) hidroxipropilceluloză (agent de îgroşare), trigliceride cu lanţ mediu (emulsifiant), sulfat de cupru, acid folic, biotină, oxizi de fier galben şi roşu (coloranţi).

Un comprimat conţine:  100 mg Extract de rodie, 50 mg Argilă, 3 mg Acid hialuronic, 400 µg Vitamina A; 12 mg Vitamina E, 60mg Vitamina C; 1,1 mg Vitamina B1; 1,4 mg Vitamina B2, 18 mg Niacină, 1,4 mg Vitamina B6; 400 µg Acid folic; 2,5 µg Vitamina B12; 350 µg Biotină; 9 mg Acid pantotenic, 60 mg Magneziu, 5 mg Zinc, 300 µg Cupru; 

Administrare: Se recomandă 1 comprimat pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid, fără a se mesteca.

Atenționări:  Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă diversifivată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la vederea și la îndemăna copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat. 

Producător: Queisser Pharma

Brand Doppelherz Categorie Categorii Cod de Referință SKU 260882

Produse recomandate